Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Blue Eagle: Nem érzem úgy, hogy most reagálnom, vagy védekeznem kellene. Talán ezzel a kijelentéssel így nem sértek meg senkit. Ha van valami funkciód itt, működj annak megfelelve. Ha nincs, akkor ne. Engem elküldeni bárhová lekezelő stílusban nem feladatod, ebben biztos vagyok. De mivel nem csípett meg, megúsztuk ennyivel. Mégiscsak reagáltam.

---

Népek: Szétnéztem. On- és offline is. Tragikus. Találkoztam kereskedőkkel, össze-vissza beszélnek. Offline tehát gáz felkészülni a témában. (Ezért kell írni a webre, megvilágítani aspektusokat, mögé látni attitűdöket, és a látottakból okulni.)

Vannak samsungos mobiltelefonisták, akik csak a samsungot ajánlják. Vannak iphoneisták, akik a droidot nem ajánlják, de szerintük is drága az ios, viszont megértették, mit akarok tőlük. Vannak kínai droidosok, akik hülyének akarnak nézni. Egyetlen egy Windows-párti kereskedővel sem találkoztam, bár kivétel nélkül mind sajnálta, ami a platformmal történik. Tehát értik, nagyjából.
    (A feleségemet majdnem megfűzték a nyiminyomi kínai telefonnal, de időben kapcsoltam, és beígértem neki egy iPhone-t - ezt majd még megbánom. De magamra legalább nem költök majd sokat.)

Vadászok 650-est vagy 950-est. Szóval kezdek jobban lenni, ne aggódjatok. Nem könnyű.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés