Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• philoxenia

MODERÁTOR

válasz negyedes #39599 üzenetére

Mely jellemzők hiányoznak androidon, amik WP-n vannak? Az UI nem számít, nyilván, abból van sokféle. Nekem a kapcsolt szolgáltatások nem kellenek, a Binget például minap újra kipróbáltam, de egy darabig nemigen teszem. Internet Explorel az asztalin se jön be. Egyébként relatíve szabadon tehetsz rendszert az androidosokra, asztalira is csak határok között pakolhatsz cuccost, kell ugye driver stb.... A 930 -ról írják:
    "De számos egyéb fejlesztés is akad (például a hangerőállítás külön-külön érvényes a beszélgetésre, a csöngésre és a multimédiára), végre van értesítési központ (ha nem is tökéletes), nem jön zavarba a telefon ha ezen a felbontáson kell mutatnia a navigációt, közben futhat a háttérben a zenelejátszás, érkezhet hívás, üzenet, email " na most ezek androidon már régen vannak...
    Szerintem a WP-sek jó része kevés androidos telefont látott, (nem itt a topikban, hanem úgy általánosságban beszélve a júzerekről) láttak valami Galaxy Ace-t és megvolt a konklúzió, míg aki a WP-re kíváncsi pár készüléket kell csak megnéznie, mert nincs túl sok belőle. :)

Új hozzászólás Aktív témák