Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
Már a második cuki ápoló (szerintem tanuló) jött be..
-
MODERÁTOR
a lumia 650 szexi. ezt most csak így itt hagyom
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
mert az L950... több szempontból is több, mint egy Win-es telefon. Ez egyszerre egy fanatikusoknak szánt exkluzív' telefon, másrészt ez a Windows-os mobil plattform concept car-ja. Egy prototípus, ami redmondi erőfitogtatás és jövővízió is egyben..
hááátööööööö
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
duo
addikt
Értemén hogy a kerek segget izmos hátat, derekat kell figyelni de b+ mieza fal/berendezés?! ez a szellemi kútmérgezés? istálló gazemberség hupákolás?! legközelebb eressz mar ra egy grayscale filtert, mert te több vagy ennél 😀 köszi
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Воланд
titán
Apple Working on Fix for Spotify Kernel Panic Bug on OS X
omfg
amugy hal istennek nalunk is van egy harom honapos macbook pro, ami random kernel panicol, de ott a user deezert hasznal. bar ezek utan semmi sem lepodok meg.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
legiaap
félisten
A mobilarena youtube-os videoihoz ne hogy hozzaszoljatok foleg a droidos meg az apple feleknel. Annyira hombar gyoker emberek osztjak az eszeket es olyan stilusban. Ki is toroltem amiket oda irtam. Verfanboyok mindenhol szabalyok nelkul.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blyan
félisten
Érdekes, ez az Apple féle Night Shift nekem annyira bejött, hogy az asztali w10-re is tettem hasonlót, este héttől megy is reggelig.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
veterán
Nah a w10-eset megvillantod a nepnek?
Laptopra lassan vissza kene tenni, hogy az legyen a kiserleti nyuszi ujraJa jo, asztalira kozben megtalaltam a fluxot, mar mondtak nekem mashol is, csak eddig valamiert nem akartam, most meg fogom a fejem, lol.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
-
btudos
nagyúr
A Samsungnak 3. probalkozasra sikerult hasznalhato ujjlenyomat-olvasot epitenie az aktualis csucsmodellbe.
Igy par ora nyomkodas utan azt mondom, ha nem is nagysagrendnyi a kulonbseg, de lenyegesen kellemesebb hasznalni az S7-et mint az S6-ot.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Blyan
félisten
-
btudos
nagyúr
Hat konkretan ha normalisan teszem ra az ujjam, leolvassa, ha fejjel lefele tartom, leolvassa, szoval majdnem Apple szinten mukodik, csak kisebb az erzekelo, emiatt gyengebb. Pedig csak egyszer adtam meg. S6 ezerszer benabban csinalja ugy is, hogy tobbszor is beadtam ugyanazt az ujjat
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Blyan
félisten
válasz btudos #68191 üzenetére
Na az királyság. A S6-on is be lehetett állítani jól, csak hosszabban és kicsit nagyobb felületen kellett rátapicskolni amikor fel lett véve egy-egy ujj. Kicsit úgy, mint a rendőrségi lenyomatvétel.
Viszont nem érzékelt minden irányból, csak onnan, ahogy amikor beállította.De legalább akkor az S7 jobb lett. Na, és végül tulaj leszel?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
jo cucc lehet.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
Magyar lányok a legszebbek, mi? [link]
-
veterán
Egesz pofasak ezek a csamcsungok lassan, csak az aruk is annyira pofas
Everybody lies.
-
viewdetails
addikt
A büdös bankok szerint az ájfonosoknak sok a pénze. Megkaptátok.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Blyan
félisten
válasz viewdetails #68198 üzenetére
És ennél még rosszabb alkotják a 7 milliárd ember javát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest