Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Mi a franc van, alig élek, egész nap aludni tudnék. Semmihez sincs erőm.
Nem, nem a tegnap szeszeléstől, mert az nem volt. -
negyven2
veterán
válasz
Psychonaut #14292 üzenetére
Tudom, kb. RTL Klub, TV2 szintű megfűszerezve egy a HírTV/Echo TV mentalitásával. De legalább a sok sületlenségeiken jókat lehet röhögni.
-
Tegnap láttam egy csajt, egy trial bringával kerekezett, másfél méteres nyeregcsővel, ami kb 5cm-t fért bele a vázba, és már meg volt rogyva a tövénél. Hát majdnem besírtam
-
catroot
veterán
-
pushalias
addikt
Érdökös ... [link]
-
botinak arckép:
-
catroot
veterán
-
polonic
félisten
Van valakinek normális trónok harca csengőhangja?
Amiket eddig beszereztem, azt nagyon halkan szól a telefonon.
-
Lall
veterán
Hardveraprón lehet keresni a lejárt hirdetések közt? Vagy szűrni rá?
-
tej-vodka, bár ez kb duplája a keretednek és nem lehet idehaza kapni
-
Lall
veterán
Hogy verjem a postások felmenőibe. Az elsőbbségit azért fizeti az ember, hogy 1 nap alatt ideérjen valami. Persze, hogy nem sikerült...
Még egy hétvége wp nélkül.
-
balcsida
senior tag
@mackótesó, kukacosdoboz, vihogógonosztevő, kékálarcosembör: Nem akarok felvágni.
@lelkembelátó félistensátán: Gondolkozom rajta...
@dzsinn: Nem akarok ilyen drága dolgokat, max. 5 ezer forintra lőttem be a dolgot. CISCO papírom meglesz nemsoká
nyelv-tanulás és a pina az egybe van ugye?
A family pack condom az egy üres doboz? -
balcsida
senior tag
Ajj, most lesz a ballagásom, is a család meg nyaggat, hogy mit akarok rá. Mondom nekik, hogy semmit, de nem igazán fogadják el. Valakinek ötlete?
-
catroot
veterán
-
gzbotii
nagyúr
-
pushalias
addikt
-
Blyan
félisten
-
Maateeo
aktív tag
Srácok, EZ kész... betett a napnak
Német toplista 28. helyéröl..
-
ha már facebook, akkor egy kis zene hozzá
-
gzbotii
nagyúr
válasz
philoxenia #14213 üzenetére
Majdnem ilyen sztorim van..
2010ben elmentem az unokatesommal sörzgetni, a vége az lett, hogy nagyon beittunk szilvapálinkaból. De olyan jo igazi, erdélyi szilvapálinkaból.
A lakasunktol nem messze volt egy haz (amolyan kúro-kéro, rendes családi ház csak epp nem lakott ott senki, a tulaj meg ideadta a kulcsokat, oda mentem a csajokal anno) ott aludtam. Reggel persze ébredeskor hatalmasat hánytam, ahogy illik. A csajt szepen haza paszolttam (meg felreszegen) aztan mentem haza. Égett a belem de rendesen...
Rémlett, hogy kell legyen valami fagyi nállunk a hügytöben, ami piros nylon tasiban volt. Szép lassan beosontam a kamraba, hügytő ajto ki, megvan a zacsi...nyulok bele és mit fogtam meg? Egy szép nagy zsiros szalonnát.
Azt hittem nyomba elájulok -
válasz
philoxenia #14221 üzenetére
Az iOS verzió működik....
-
btudos
nagyúr
válasz
philoxenia #14221 üzenetére
Azért a WP-s ezzel együtt is elbújhat mögötte, mert azt meg a Microsoft csinálja
-
btudos
nagyúr
válasz
philoxenia #14219 üzenetére
A Facebook Home célközönségére gondoltam (szerintem egy összegányolt fosch az a cucc, nem tudom ki képes lelkesedni érte), az Androiddal nincs bajom, én magam is használom, bár nem napi szinten.
De köszi a jóindulatot, megtisztelő
-
pushalias
addikt
Ezt meg kell osztanom, annyira jó.
Mi a vezető Androidos (szigorúan nagybetűvel) telefon?
-
pushalias
addikt
válasz
philoxenia #14215 üzenetére
Az Államokban egy ideje az Xbox a piacvezető játékkonzol.
A W8-ról annyit, hogy ha nem lenne driver problémám vele, akkor nem is lenne kérdés, hogy azt használnám és nem W7-et. Össze sem hasonlítható a Vistával, annak ellenére, hogy érzek némi kapkodást a kiadásában.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
pushalias #14214 üzenetére
Hát azért boxot még mindig nem vettem, de a binget próbáltam, nem jött be....
Oprendszerben egyébként elvagyok a 7-essel, nem vagyok linuxrajongó, sőt, eredeti XP után eredeti Vistám is volt, még meg is van a fiamnál, 7-esből ellenben kettő is van, természetesen boltból, azonban 8-asom nemigen lesz, nyilván majd az azutáni. Redmondban minden második a jó, a 98 jó volt, a ME nem, az XP jó volt, a Vista nem, a Win7 jó, a 8-as nem tűnik annak, de a következő remélem jó lesz...
-
pushalias
addikt
válasz
philoxenia #14198 üzenetére
Talán még vannak, akik emlékeznek a „PlayStationt akarják lenyomni ezzel a láma átdobozolt pécével a hülye redmondiak” dumára.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Meg hogy "előveszed a fagyasztóból, felbontod és pörkölt van benne"
Mondjuk az is sz.r érzés, mikor leveszed a szekrényből a konyakos üveget és tea van benne... Ismerek olyat, akivel megtörtént..... utántöltötte, hogy ne tűnjön fel, aztán mikor jött valaki hozzá és tölteni akart neki, pont azt az üveget sikerült megfognia. -
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Tescos iPad video megvan mindenkinek? [link]
-
balcsida
senior tag
válasz
philoxenia #14204 üzenetére
Most nem feltétlen a kép alapján keresésről beszéltünk, de igazad van, ebben ott van a gugli, hogy lallt megtalálja
-
philoxenia
MODERÁTOR
De azt is dicsőségként élted meg?
14206: semmi gond semmivel, csak idegesít mikor a másik rendszer fikázásával próbálja valaki a sajátot fényezni...
A WP ne legyen már olyan, mint az I OS, lánykori nevén csuszOS....
Mindenki használja amit szeret, élvezze, attól nem lesz jobb, ha a másik rosszabb.... -
Lall
veterán
válasz
btudos #14205 üzenetére
Gyerek koromban meg behugyoztam.
A Galaxy S topikban is találsz tőlem ajnározást, szerettem én nagyon azt is, de így utólag...fertelem.
philo: Elhiszem, hogy a google a keresők királya, de ettől még más is csinálhat alternatívát rá. A szarfos Winfos mellett is van még pár oprendszer lehetőség, de... Amúgy azt mondják 2013 a a Linux éve lesz.
#14207:
-
btudos
nagyúr
Lalll ekkor még hitt a csúnya kicsi koreai gépezetnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- VoLTE/VoWiFi
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest