Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
szamovar
tag
Lemerült a telefonom, bekapcsolom, jön a szokásos képernyő tesztelős rész. És amikor a kis nyílra kell rátapicskolni a képernyő minden pontján, akkor egyszerűen nem lép tovább a telefon, pedig minden oké van a képernyővel. Mi lehet a gond?
-
szamovar
tag
Valaki tudna nekem mutatni Eten M500-hoz gyári headset képet, mert én nem találtam sehol a neten és fontos lenne megtudnom, hogy milyen a vége!

-
szamovar
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az érdekes az hogy headsettel jól működik, és néha nélküle is jó! Lehet valami érintkezés para lehet! Tudtok mondani valami megbízható, de olcsó bpi szervízt!?
[Szerkesztve] -
szamovar
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Húúú! Köszi, azért megnyugtattál hogy nem 10e ft-okról van szó!

[Szerkesztve] -
szamovar
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tehát szervíz? Árban mit jelent ez? Egy másik fórumon, szoft. problémára gyanakodnak!
[Szerkesztve] -
szamovar
tag
Igazából nem tudtam, hova írjak, ezért ide írok! A lényeg, hogy van egy E-TEN M500-as készülékem és egyik pillanatról a másikra történt valami. A dolog lényege, hogy telefonbeszélgetés közben én hallok mindent, de a vonal másik végén engem nem hallanak! Ötlet?
-
szamovar
tag
Bocsi, hogy nem olvastam végig a topic-ot, lehet már volt róla szó. Vettem egy
E-TEN M500 telefont, és hát elég új az egész, mivel ez az első ilyen tipusú készülékem!
A kérdésem az lenne, hogy jelenleg angol szoft. van rajta, de én magyart szeretnék! Melyiket érdemes? Honnan tudom leszedni? És hogyan csináljam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Napelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Revolut
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest