Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekó
csendes tag
Sziasztok!
Telepítettem egy programot a pda-ra. (wm 6.1.0.6)
Új vagyok, és mivel ezt a progit raktam fel először pda-ra, szeretnék egy kis helpet.
Szóval felment a program, viszont mikor indítom tanúsítványhibára panaszkodik.
Megoldható-e hogy egy másik pda-ból exportált tanúsítványokat beimportáljak ebbe a pda-ba. Mivel egy másik (nem ugyanolyan) probléma nélkül fut, a tanúsítványokat átnéztem érdekes lejárati idők vannak tehát feltételezem hogy a root certificates-el lesz a gond.
Megoldható ez?Az üzenet amit indítás után kapok:
"The file 'xx' cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its component cannot be found. If the problem persists, try reinstalling or restoring this file."Bocs ha off a téma.
Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest