Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Nagyon "hasznos"
Persze, értem én, hogy azon az új Edge lapon lehet kiválasztani azt a néhány alkalmazást, ami a sets-ben használható (filekezelő, naptár, satöbbi), de számomra valahogy nem adja magát a dolog.
Az is rontja a használhatóságot, hogy abba a kis fülbe az ablak rendes felirata nem fér bele, így mostmár semmiről sem tudom, hogy ott pontosan mi van megnyitva.
Végül pedig, ami kiüti az egészet az az, hogy az UWP appok csak 1 példányban képeset futni. Így pl, ha a setsben ott van egy naptár, akkor, ha meg akarom nyitni mégegyszer a naptárat, akkor nem nyílik új ablak, hanem a már a setsben lévőre ugrik.Szerintem már ne erőltessék ezeket az újdonságokat, inkább csinálják meg normálisan azt, amit a legelső win10-ben meg akartak csinálni, de azóta sem sikerült

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Háztartási gépek
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- LEGO klub
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardcore café
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

pzstm