- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
westlake #3151 üzenetére
Igen, félreértettem. Hiszen 10-ből jött béta, 11-ből nem, azt hittem, azt hiányolod. De most már értem, mire gondoltál "külön" béta alatt, tehát RP release nélküli, béta only buildet.
Egyébként miért olyan fontos, hogy legyen a 24H2-ből is béta?
Pont annyira, minthogy "külön" béta legyen Win10-ből
Nem "fontos", csak örültem volna. Furcsa, hogy RP jött már belőle (van még Canary (most ez akar lenni a default? vagy megint nem értem a terminológiát) és Dev build is), de közben béta meg nincs. Csak furcsállottam.Az tárolós szerverem RP-ra van állítva, oda megjött a 24H2. A desktop gépem meg Béta, azon meg emiatt régebbi build van, az még 23H2-es.
Ha Win10 különálló bétát lehet "hiányolni", akkor sima 24H2 bétát is, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest