- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz6
aktív tag
válasz
quailstorm #288 üzenetére
Fogalmam sincs. Azt már én is megtaláltam, közben, most egy MicroSD után kutatok, mert nekem 16 GB-s van, azt meg nem igazán kezeli. Meg állítólag XP alatt kell formázni FAT32-re, de nekem meg WIN7 van itthon (bár nem értem, hogy az miért nem jó, a fájlrendszer ugyanaz lesz ígyis-úgyis)
-
<>jana<>
senior tag
válasz
quailstorm #277 üzenetére
Egy tilborg 1160 tipusu navi. Megnézem a miopocketet hátha sikerül
-
<>jana<>
senior tag
válasz
quailstorm #275 üzenetére
Érintős, de a windows induláskor nem dob fel virtuális billentyűzetet, csak jelszót kér. Win ce hiba. Erre keresek megoldást. Bár mindenhol azt írják, hogy rom cserével orvosolható csak. Ez sem lenne baj, csak nem találok romot hozzá . Valamilyen registry modosítással csak ki lehet iktatni a jelszó kérést valahogy. remélem
Csak két dolgot kell elérnem, hogy egy registry buheráló programot indítson el a win, és meg kell találnom hogy mit kell átírni
-
<>jana<>
senior tag
válasz
quailstorm #273 üzenetére
A kód már megvan, 0000 csak nincs billentyűzet amivel beírjam
-
<>jana<>
senior tag
válasz
quailstorm #270 üzenetére
Nem tudok semmit sajnos. Nagybátyám kisfiának sikerült e remek tettet végrehajtania
romot keresek hozzá, de nem találok sehol...
-
Imi91
aktív tag
válasz
quailstorm #264 üzenetére
Értelek, végülis a készenlét se a legrosszabb megoldás, mert így legaláb meg maradnak a beállításai és még bajlódni sem kell vele, csak gondolom az aksit egy picit jobban eszi, mint kikapcsolt állapotban.
-
Imi91
aktív tag
válasz
quailstorm #262 üzenetére
Készenlétbe rakja úgy érted?
-
Imi91
aktív tag
válasz
quailstorm #243 üzenetére
Hát, nem tudom én nem próbáltam ezt a módszert, csak olvastam, de állítólag működik
-
LámaZ
addikt
válasz
quailstorm #228 üzenetére
„Stabil, lassú, nehézkes a használata, telepített app újrainduláskor elveszik.”
Ezt a MioPocket-re írtad? -
LámaZ
addikt
válasz
quailstorm #226 üzenetére
És mik a tapasztalataid?
Stabil, jól működik, még a nevesincs kínai PND-ken is? -
LámaZ
addikt
válasz
quailstorm #223 üzenetére
Nem az a fóruma, hanem ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest