- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
üzenetére
@bon A procinak jónak kell lennie egyik kollégának P8600-al van szinte ugyanez a konfig csak DELL gépben és neki megy tutira, illetve a kollégának is megy P8700-al és utasításkészlet tekintetben nincs különbség köztük.
@Szaby59 magyar nyelvű a win8. Semmi információ nincsen, 2 sorban leírva nagy hatalmas betűkkel, hogy sajnáljuk problémába ütköztünk a gép újraindul és a végén!!! nagy szomorú szmájli majd újra is indul. Tehát nem BS jellegű a dolog. Hát megpróbálom majd Win8 alól de nem frissíteni akarok hanem újat felrakni mindenképpen, nem vagyok a frissítős dolog híve
Akkor azt mondod, ha az angolt elindítom akkor nem engedi frissíteni majd és újratelepül?
DVD-ről nincs lehetőség próbát tennem DVD-m sincs üres, meg az íróm sem szeret minden DVD-t, 10ből 1et ha beolvas, sajna 5 éves gép... -
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Igen pontosan erre gondoltam. Az én ASUS A8N-SLI lapom is 4 GB RAM-al szerelhető fel maximálisan, tehát ha nem 3-nál állt volna meg a dolog, akkor "érdekes" lehetne. Persze az is kellene, hogy W8 legyen rá licencelve, de "csak" 64-bites XP, Vista és W7 van. A lap kora miatt - maga az A8N-SLI 2004-ben került a piacra, én 2005 utolsó napján vásároltam, a CPU pedig 2007 októberi szerzemény amikor még lehetett kapni - már nem léptem meg a 8-ra való frissítést.
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem az első windows telepítés szóval amatőr nem vagyok azért 

(igaz nem olcsó darab volt, viszont most még 5 évvel később is kiszolgál)