Hirdetés
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- New Game Blitz - 2024
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Casanova*
veterán
több,mint egy hete használom a win10 build 100041-t. semmi hibát nem észleltem még. beton stabil és gyors. szépen futnak a régi és új gémek is. lehet megtartom ezt végleg, hisz ez ingyé van. nem tudom meddig aktiválja..... remélem végleg!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
na srácok! nyugodt szívvel felrakhatom a win 10-et? nagyon fontos lenne,hogy ne kémkedjenek utánam!!! megoldható ez? ki lehet kapcsolni,hogy ne tudjanak kémkedni utánam?
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
na jól van srácok! hülye kérdésre hülye válaszok. teszem fel a win 10-et..
-
Casanova*
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Воланд #19656 üzenetére
ez nem baromság. egyáltalán nem!! pl. én ezeket nem használom,mindig offolom őket. kevesebb folyamat fut a háttérben. ezek mind csak szolgáltatások. a számítógép - kezelésben lehet ki-be kapcsolni őket.
pl. ha te egyáltalán nem nyomtatsz,nem használsz nyomtatót. akkor azt a 3 szolgáltatást ki lehet kapcsolni. különben fölöslegesen futnak a háttérben. főleg a kettő...
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Воланд #19660 üzenetére
ezer éve így csinálom. nyugodtan ki lehet kapcsolni,ami nem kell.
(#19661) dredbiro : gyorsabb lesz a rendszer,kevesebb folyamat fut a háttérben. több kiskaput bezársz,idegenek távolról nehezebben férnek hozzá a rendszerbe.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
erre ott vannak az ON kapcsolók. simán vissza lehet kapcsolni gyári értékre. egyébként én mindent offoltam,kivéve a tűzfal. és minden pöpecül működik. game,skype,minden... nyomtatni nem nyomtatok.
jól van srácok! csak saját felelősségre!
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Döglött Róka #19702 üzenetére
nem dehogy!
-
Casanova*
veterán
válasz Döglött Róka #19706 üzenetére
ok,rendben!
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Döglött Róka #19854 üzenetére
+ 1
-
Casanova*
veterán
válasz King Unique #19874 üzenetére
ha valami vírusra kattintasz. mindegy milyen vírusírtó van fent,a vírust bekaptad. ilyenkor a rendszer újra telepítése a biztos és nem a víruskeresés,törlés. jó ideje a beépített defendert használom. semmi vírussal nem találkoztam még,mert tudom mire nem szabad kattintani. szerintem meg a defender sem kellene.
-
Casanova*
veterán
nem mindig fogja meg. ha teljesen új féle a vírus,nem fogja meg. mindenféle fullos vírusírtót próbáltam már. mégis mindig bejött a vírus. persze néha mindig megfogott egy vírust. de azóta már nem kattintgatok ilyen warez szarokra. szóval no problem!
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz King Unique #19885 üzenetére
na felraktam az avastot.fő a biztonság.
-
Casanova*
veterán
válasz FollowTheORI #19896 üzenetére
így van! tudni kell kattintgatni. én már megérzem,hogy mire nem szabad kattintani. jó ideje nem volt vírusom hál istennek!
-
Casanova*
veterán
ez az edge nem is olyan jó. sokat gondolkodik,lassú.
-
-
Casanova*
veterán
válasz enginev3.0 #20030 üzenetére
pedig majdnem ugyanaz,csak ennek fekete a háttere. szokni kell,de teljesen jó!
(#20032) TBT: na zsír!
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
edge fosadék,viszont az IE 64 bit-es eszméletlen jó lett. nagyon gyors és stabil böngésző. szereti a fészbúkot ,meg a jútubot.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
válasz King Unique #20786 üzenetére
ikonját töröld ki vagy dugd el! ez a progi nem települ fel a rendszerbe,csak csak a dpi-ben módosít valamit.
(#20788) King Unique: nem kell azt uninstallálni. mit zavar téged. nagyon kevés helyet foglal és nem fut a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
szasztok! néha megszakad a netem és manuálisan tudom újracsatlakoztatni. hol tudom beállítani azt,hogy automatikusan csatlakozzon? win7-ben volt ilyen opció. win10-ben sehol nem találom.
-
Casanova*
veterán
szasztok! ,,alkalmazás nem nyitható meg,, regisztrálás javitást próbáltam és semmi. valaki segítsen,pls!
-
Casanova*
veterán
windows 10 64 bit 1073 verzió. ezen a winen 115 folyamat fut a feladatkezelő szerint jó ez így?? az előző 1607 verzión csak 45 folyamat futott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest