Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
Persze, te jó tananácsot adtál. Ezúton is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
Ingyenes és egyszerű. Nem szánok időt, fáradságot (számomra) bonyolult dolgokra.
-
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
Nem UEFI a windos telepítése és a gyorsindítás is ki volt rajta kapcsolva. A telepítést az ubuntu alapú linux automatikusan maga intézte. Az eltávolítás nem szakszerűen, hanem "mérgesen" történt. Most az indulás helyett csak egy karakteres szöveg íródott ki. Mit lehet tenni?
-
törölt tag
Szevasztok!
Linuxot telepítettem a win10-em mellé. Sajnos a linux indítómenüjéből nem nyitja meg a windowst. Mérgemben egy másik linux alól letöröltem ezt az új linuxot. Gondoltam, majd a windows telepítőjével megjavítom a w10 bebootolását. Sajnos nem tudta megjavítani. Mit javasoltok?
-
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
"Annak meg egyébként semmi köze nincsen ehhez, hogy a telepítésnél aktív-e az internetkapcsolat, vagy sem."
Lehet. Nem írtam papírra, hogy melyik próbánál pontosan mik voltak a beállítások. Az is idegesített, hogy minden indulásnál pinkódot-jelszót kér. Ha nincsen internet telepítéskor, kéri, de nem adom meg és tovább enged. Így egyből elindul. Szóval ezzel mostam össze. Bocsánat érte!
-
törölt tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Tordaitibi, King Unique!
Amikor felraktam a Windowst akkor csak a saját, előzőleg Linuxból NTFSre formázott SSD volt a gépben. Tévedtek abban, hogy több partíciót csinált csak biztos nem láttam. Később, megnéztem Gparteddel és egyetlen partíció maradt az egész. Arrol bootolt be, az összes frissítésnél, amíg mindent fel nem rakott. Utána dugtam rá csak a linux SSDét.
Egyébként ha ilyenkor a hálózat rá van dugva, látja az internetet, akkor hiába van egyedül, akkor is több partíciót készít.
Én nem értek ehhez. Nem tanultam, csak csináltam és vizsgáltam a dolgokat. Majd leírtam ide. Szóval tőlem hiába kérdeznétek, hogy miért, nem tudnék rá szakszerű magyarázatot adni. De persze ti is bármikor kipróbálhatjátok.
-
törölt tag
Mesélek: bosszantott, hogy a win egy 120GB-os SSDét kapott egymaga, mégis egy csomó partíciót csinált. Ráadásul elég lessú is volt a gépem teljesítményéhez képest. De ez még semmi, a másik SSDémen egy liniux volt és nem tudta betenni az indítómenüjébe. Bosszantott. Kisérletezgettem. Az eredmény, hogy leformáztam linux alól NTFSre az SSDét, majd kihúztam az internetet és nem UEFI módban bootoltam a pendrivemet amin az ISO volt. Az eredmény, hogy egyetlen partíción van a windows, gyors és a linux egyből be tudta tallózni.
Fogalmam sincsen a hátrányokról, de ez a három előny nekem nagyon megérte! Előtte sokat keresgéltem különböző leírások százait futottam át, de ezt így még sehol sem olvastam. Ezért gondoltam beteszem ide. Remélem lesz olyan, akinek segítek vele!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LED világítás a lakásban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest