Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Ha újraindítom a készüléket az összes korábban megnyitott alkalmazást újratölti a Windows 10. Ezt az idegesítő dolgot, hogy lehet kikapcsolni?

-
spyduck
nagyúr
Egy kis info!
Ha valakinek “proxy” problemara hivatkozva nem mukodik a web bongeszes, az azt jelenti, hogy a gepen KMSpico-val feltört office van. A gepen atallitja a proxy beallitasokat, malwerobytes futtatasa megoldja. Tobb ugyfelem is volt mostanaban ilyen hibaval. Legutobbi eleg kemenyeb balhezott velem, hogy szar gepeket adtam el nekik. Miutan kiderult az ugy persze nem kert bocsanatot, ugyanis a sajat informatikusuk torolte le az altalunk felrakott virusirtokat, majd telepitette fel a tort Office-t.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Win 10 pro altatásból ezt produkálja:
Hardverekkel nincs gond és az illesztőkből is megpróbáltam több verziót. Van valakinek ötlete mi okozhatja a galibát? Ez a gép konfigja:
T7V38ES#AKC
HP ZBook 17 G3 T7V38ES#AKC laptop
• HP • Intel® Core™ i7 Processzor Quad Core • 6700HQ • 8GB • 500GB • 8GB • Quadro M1000M • 17.3 • 1920 x 1080 • FULL HD LED / matt • DOS • 3 év • Fekete-szürke -
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Frissen telepített Windows 10 Pro-val van a problémám 2db új laptopon.
Hálózatról (230V) lehet böngésző segítségével weboldalakt nézegetni, akkumulátorról viszont nem. A vicc, hogy teamviewer-el tudom működtetni a készüléket, magyarul van rajta működő internet, viszont böngészövel semmilyen weboldalt nem lehet elérni. Soha nem láttam még ilyen hibát, van ötlet?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Már egyszer megtaláltam de most nem

Hol tudom beállítani azt, hogy a Windows frissítse magát, viszont a drivereket ne updatel-je?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest