- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: MyHeritage DNS teszt: most csak 33 euró
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmorph
tag
válasz
cintula187 #84406 üzenetére
nekem is volt hasonló problémám. néhány naponta csinálta, és sehol semmi nyoma nem volt de egyik sb sem volt hajlandó működni, mindegy mit dugtam bele, rá. restart után helyreállt. aztán egyszercsak már a restart sem oldotta meg. akkor én kutattam a témában és sehol semmi épkézláb megoldás nem volt. mindig friss volt a win10, legális, stb. ezután csak a reinstall oldotta meg.
én egyébként az egyik registry cleaner appot gyanítom, hogy belekontárkodott oda ahova nem kellett volna. -
blackmorph
tag
Srácok, tapasztalatok az O&O ShutUp10 programmal kapcsolatban? [link]
Mindenféle jelentéseket, követéseket lehet vele kissé mélyebben ki be kapcsolni. Kérdés, hogy valóban tudja-e és mennyire megbízható. A kiadónak amennyire tudtam utána néztem és annak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest