Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Sziasztok!
Köszi Neked és Doky586-nak is a segítséget, parancssorból sikerült kikapcsolni, így már látszik Linux alól a Windows partíció.
manage-bde -off C:
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Bátorkodtam feltelepíteni egy Linux Mint 19.3-t egy Dell 5490 laptop gyári Windows 10 mellé. Kezd összeállni a dolog, viszont akadt egy elég nagy problémám: a linux alól nem látom a W10 partíciót, unknown-nak írja.
Van egy sanda gyanúm, hogy amiatt lehet, mert a Bitlocker rá van eresztve. Gondoltam kikapcsolom, viszont a vezérlőpultban azt látom, hogy Bitlocker bekapcsolása
Lehet a partíció átméretezés miatt lehet ez, még az előtt ki kellett volna kapcsolni? (shrinkeltem a C:\ meghajtót, hogy legyen egy üres partíció a linuxnak) Találkozott már valaki ilyennel? Vagy más lehet a gond? Mit tudnék tenni, hogy elérjem Linux alól a Windows-nek ezt a C:\ meghajtóját? Hogy lehetne helyrepofozni a Bitlockert? Fura hogy a lemezkezelőben azt írja, hogy Bitlocker titkosítású, de amúgy meg Protection Off.Köszönöm!

ui: bevallom előtte nem tudom hogy nézett ki itt a beállítás, nem foglalkoztam ezzel, előtelepített W10, csak bekapcsoltam és használtam.

C:\WINDOWS\system32>manage-bde -statusBitLocker Drive Encryption: Configuration Tool version 10.0.18362Copyright (C) 2013 Microsoft Corporation. All rights reserved.Disk volumes that can be protected withBitLocker Drive Encryption:Volume C: [OS][OS Volume]Size: 166,73 GBBitLocker Version: 2.0Conversion Status: Used Space Only EncryptedPercentage Encrypted: 100,0%Encryption Method: XTS-AES 128Protection Status: Protection OffLock Status: UnlockedIdentification Field: UnknownKey Protectors:External KeyNumerical Password -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Nagy örömömre szolgál a Win10-ben a multiple desktop, előszeretettel használom, viszont lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban.
Van esetleg gyorsabb módja a desktop-ok között váltásnak, mint az Alt + Tab majd egérrel kattintok vagy a Ctrl + Alt + nyíl?
Anno az Ubuntuban jobb alul volt 2 db négyzet és egyet odakattintva asztalt váltott a rendszer. Ez esetleg megoldható akár 3rd party progival a Windows-ban?
Vagy az megoldható, hogy amikor Alt + Tab-bal az ablakok között váltogatok, akkor ott ne csak az adott desktopon lévő ablakokat hozza fel, hanem az összeset, és ha egy másik desktopon lévő ablakot választok ki, akkor átugorjon a másik desktopra?Remélem érthető voltam

Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vagy kapcsoljam be majd ki?