Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Remélem jó topikban vagyok, egy problémával kapcsolatban kérnék segítséget. Nemrég vettem észre, hogy 3DMark/Furmark futtatása közben percenként több tucat WHEA hardver hiba jelenik meg HWInfoban. Néha pedig 15 perc futás után is nullán áll a számláló. Procit terhelve (pl. Cinebenchel) nincs ilyen gond.
Eseménynapló tele van hasonló bejegyzésekkel;
Ennek ellenére stabil a gép, nincs semmi hiba, nincs furcsa működés. Nemrég volt egy garanciában egy VGA csere, előtte nem rémlik, hogy láttam volna ilyeneket. Viszont a leírásban szereplő vendor ID alapján valami Inteles eszköztől származik a hiba.
Konfig; Gigabyte Z590 Aourus Ultra alaplap, 11700k proci, XFX 6750XT GPU (OC nincs).
Szerintetek merrefelé érdemes elkezdeni a hibakeresést? Lehetséges, hogy a cserélt VGA okozza esetleg ezeket?
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Windows színprofil beállítással kapcsolatban kérdeznék. Adott egy monitor, ami kalibráltatva lett, ICC profil megvan hozzá. Eddig egy AMD kártyával használtam, ott működött szépen beállítást követően. Most ideiglenesen áttértem a prociban (11700k) lévő, integrált Intel UHD750-re, de jelentős mennyiségű szenvedés után sem akarja használni a színprofilt, hiába van beállítva ugyanúgy.
Hogyan lehetne megoldani, hogy a kalibrálás alapján keletkezett ICC profilt tudjam használni ezzel a GPUval is? Esetleg van valami ismert bug, ami miatt nem megy Intellel? Jelenleg olyan, mintha az Intel drivere felülbírálná a Windowsos beállítást.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Még fiatal csirke vagyok Win 10 témában, így szeretnék egyet kérdezni. Szóval adott egy friss telepítés, ami iszonyat gyorsan betölt; UEFI képernyő 5-6 mp, win üdvözlőképernyő 1-2 mp, a háttérben futó programok töltése 1-2 mp (SSD-vel). Viszont a driverek telepítése után az üdvözlőképernyőnél képes akár 15-20 másodpercig is mojolni (fekete képernyő nálam nincs és alapvetően nincs jelszó az adott gépen). Semmi nem történik, csak mennek a pöttyök körbe. Ha nyomok egy CTRL+ALT+DEL kombót és indítok egy feladatkezelőt, akkor megjelenik az asztal, de pl. az óra nem látszik, amíg le nem telik az a 15-20 másodperc.
Ideiglenes megoldásként találtam, hogy kikapcsolom az Intel automatikusan induló szolgáltatásait, így a betöltés ugyanolyan gyors, mint korábban. Viszont, ha frissítem pl. az Intel VGA driverét, hiába van kikapcsolva továbbra is az összes Intel szolgáltatás, a probléma ismét előjön.Volt már néhány fullos újrahúzás, de szóról-szóra ugyanaz lesz az eredmény. Mit csinálok rosszul, mi lehet a gond?

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Geekbenchen a Samsung Galaxy A37
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Seed szerver topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Witcher 1 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ezt a "júzer manuálba" miért nem írják bele?