Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Urak,
hálózati meghajtó csatlakoztatásában kérnék segítséget. A gui-n keresztüli módszer sajnos nem elégséges, újraindítás után nem történik meg a csatolás "kipróbálása", emiatt néhány alkalmazás úgy érzékeli, mintha a meghajtó nem lenne csatlakoztatva. eddig win7 alatt egy időzített net use futott le, de az egyrészt csak smb2, redukált sebességgel, másrészt pedig valamiért nem akar működni sem win10 alatt.
Amire szükségem lenne, az az, hogy smb3mal automatikusan felcsatolódjon két megosztás a nasomról mint hálózati meghajtó. ha smb3mal nem lehetséges, akkor jó a lassabb is.
minden segítséget szívesen fogadok.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz Partyface007 #17415 üzenetére
fú ebbe bele kell túrni rendesen. egyelőre a net use-zal kínlódok, hogy legalább valami legyen. kiderült, hogy smb2 annyira nem is biztos, hogy limit, mert a nas valamiért 100mbiten kapcsolódik a hálózatra. ne kérdezzétek, miért.
@rita7107: nekem nem akart valamiért működni az integrált hálókártya driver. újratelepítve megoldódott a probléma.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz Partyface007 #17608 üzenetére
köszi. egy hét külföld jön most meló miatt, utána visszatérünk majd rá.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest