- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
Ferenc. #94476 üzenetére
Nem vagyok hozzáértő, de kb. 2 évvel ezelőtt nekem is klónoznom kellett hdd-ről ssd-re egy belakott rendszert, windows-zal, programokkal, mindennel. Én is ódzkodtam tőle, de végül nem volt semmi gond, elindítottam a klónozást, otthagytam éjszakára, reggel meg lehúztam a hdd-t, a bios-t állítottam, és bootolt ssd-ről, minden program, beállítás működött.
-
King Unique
titán
válasz
Ferenc. #94476 üzenetére
Ha legacy BIOS-os a hardver, akkor ahhoz a Rufus MBR-BIOS séma szerint kiírási módszere kell, ami egy másik válaszban is le van írva. Ahogyan az előbbi végén és ebben az is, hogy manuális fájlmásolásos módszerrel és particionálással is meg lehet oldani, ahogy pl. az MCT-vel szintén. Ha megfelelően van elkészítve a telepítési adathordozó, akkor annak működnie és bootolnia kell. Ha nálad nem, akkor próbáld másik USB-portban, másik pendrive-val, vagy a BIOS boot opciót megfelelően beállítani, ha esetleg nem lenne. EFI módban is lehet egyébként NTFS fájlrendszerű a telepítéshez használt pendrive, de azt nem minden hardvert támogatja. A FAT16/32 úgymond a standard, általánosan inkább az szokott működni. Valamint maga a pendrive EFI módban is lehet MBR séma szerinti, nem kötelező a GPT. Az utóbbi akkor jön jól, ha kifejezetten az EFI only módban való bootolás és telepítés a cél.
A másik kérdésednél, ha a HDD - SSD csere miatt nem akarod mindegyiken a 0-ról újratelepíteni a Windows 10-et, akkor nyilván klónozni célszerű pl. a Macrium Reflect programmal. Erről és az egyéb kapcsolódó dolgokról nemrég egy másik válaszban volt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest