Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Döglött Róka

veterán

válasz moongoose #90132 üzenetére

Ha ez így lenne, még mindig kínai hardware-eken futtatnánk Dos 6.22-t mert dögöljön meg az ikon.
    Nem lenne start menü, mert minek.
    Nem lenne file indexing, mert majd én megtalálom.
    Nem lenne hybrid shutdown, mert töltsön csak be minden drivert a kernel újra meg újra.
    Nem lenne frissítés, mert majd én nem megyek internetre, az biztonságos.

Senki nem tolta le a torkodon, ha haladni akarsz a korral, felrakod, ha nem mert "konzervatív" elveket vallasz a számítástechnikában (hogy lehet konzervatívnak lenni egy olyan iparágban ami megállás nélkül fejlődik?:D), akkor használsz nem támogatott szoftvert de akkor ne panaszkodj.

Ha nem akarod használni a programot, akkor becsukod, ha úgy akarod kikapcsolni hogy nem zársz be semmit de ne legyen ott, akkor az általam javasolt parancsot használod. Be is rakhatod a start menübe ikonként. Van választásod, bőven.

Használd, ne bütyköld. Hidd el jobb lesz.

• King Unique

titán

válasz moongoose #90132 üzenetére

Van olyan opció, eleve ki lehet kapcsolni a gépházban, amit már leírtak. Plusz ha Alt+F4-gyel van leállítva a rendszer, akkor sem nyílnak meg a következő indítás után a be nem zárt programok. Tehát még külső program sem kell hozzá. Apropó bezárás, normál esetben szokás bezárni a megnyitott programokat, mielőtt leállítja a user a rendszert és akkor eleve nem fognak újból megnyílni... Egyébként meg az inkább pró, hogy van ilyen funkció is a rendszerben és másoknak hasznos is tud lenni, nyilván nem véletlenül lett belerakva. Csak azért én biztos nem váltanék vissza egy majd 10 éves rendszerre, mert az újnál nem minden ugyanolyan, meg van benne egynéhány újdonság. Hála az égnek, hogy van fejlődés és nem rekednek meg egy X évvel korábbi szinten! Többek között pont ezért is preferálom inkább az újabb Windows-verziókat.

Új hozzászólás Aktív témák