Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
#86564352 #84705 üzenetére
Az idézett 2-es pont egyértelműen arra vonatkozik, hogy nem játszhatod ki mondjuk a licenceléssel, aktiválással kapcsolatos részt, illetve nem fejtheted vissza a forráskódot, mivel az IP a Microsoft tulajdona marad, mert én csak a szoftver tulajdonjogát vettem meg. Ennek semmi köze az antivírushoz, defenderhez, tűzfalhoz, vagy windows update-hez. Például ha veszek egy autót, annak tulajdonjogával rendelkezem, de nem ismerhetem meg a gyártás pontos menetét, mert az (a szellemi tulajdon) nem került hozzám csak azért, mert megvásároltam az autót. Ettől még az autó a tulajdonoba kerül, amit akár meg is semmisíthetek, ha ahhoz van kedvem. Senkinek semmi köze nincs hozzá.
Az egyes pont pedig sehol nem hívja fel a figyelmet arra, hogy a funkció kikapcsolhatatlan, sőt, a felhasználó kifejezett akarata ellenére is automatikusan visszakapcsol. De a saját maga által megfogalmazott állítás sem igaz "The software will turn on malware protection if other protection is not installed or has expired." mert hiába van külön anti-vírusom, kilőni így sem tudom a fostos denfendert meg a process-eit, vagy a tűzfalat aminek az ég világon semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Formula-1
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest