Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
justaview
üzenetére
Nos ez szerintem úgy működik majd, hogy a fiókodhoz kötik a dologot és a fiókodon belül letöltheted majd a w10 iso-t és aktiválhatod is a fiókoddal a régi feltelpítése nélkül.
Szerintem technikailag most is el fogja fogadni a telefonos aktiválást OEM és Retail esetben is.
Csak jogalapod nem lesz (OEM), illetve lesz (Retail) a használatához. De működni fog és aktivált lesz mindkettő.
Innentől meg mindenki eldöntheti, ahogy eddig is hogy jó ez így neki vagy sem.
Ha meg mégis szigorítanak, akkor OEM esetben nem fog működni mostantól az újraaktiválás új gépen.
Retail esetben meg működni fog. Ennyi.
Nem rocket science ez. MS majd eldönti... de szerintem marad minden ahogy most is van.Ami viszont lehet nem fog menni az az újraeladás.
Mint ahogy Steam esetében itt is fiókhoz van kötve a használati jogod... vagy pedig a fiókod kell eladnod.
Persze ezt meg nem teheted meg elvileg.
-
pzstm
titán
válasz
justaview
üzenetére
nagyon úgy fest, hogy gépcserénél igen, kell a 8.1, ugyanis:
Windows 10 is registered to the device, so you can purchase additional memory, change your VGA, HDD/SSD, but not your motherboard.
tényleg jövő héten egy-két gyakorlati például szolgáló kérdést felteszek......
-
pzstm
titán
válasz
justaview
üzenetére
jogos...megköreztettem most én is...szólok a field managereknek, ugyanis MS-en belül is úgy látom, hogy érintetteknek sem teljesen tiszta még....(illetve a van a gépemre telepítve Windows az kétértelmű, mert Retail és OEM is lehet a gépemhez....és mégis azt mondták, hogy HardwareID-hoz köti az install-t utána)
Szóval igen: retailből, retail, OEM-ből OEM lesz. ISO letöltésről senki semmit nem tud még mondani

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TKSTAR TK905
- Samsung LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest