- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó #82100 üzenetére
"Ide sem a windows 10-et jönnek dicsérni az emberek."
Ebben tökéletesen igazad van, de azzal, hogy ha valaki túlhangsúlyozza, hogy neki még sohasem volt hibája és ezt gúnyolódó smile-okkal is kíséri, ez azt jelenti hogy akinek viszont van, az nem ért hozzá és a hiba a helytelen használata miatt van. Na, ez már flame. A neten rendkívül sok Windows 10 hibát látni, amit a Microsoft is elismer. A hibák közül általában csak azokat javítja, amelyek sok embernél fordulnak elő. Viszont, ha egy hiba ritka, attól még a Windows hibája is lehet. Rendkívül sok hardver, szoftver és legitim felhasználói szokások vannak. Minden variáció rendesen letesztelni nem lehet.
(#82104) TRob1
"Pont itt a lényeg ahogy feletted írták: azért ha egy "kissebbségnél" (
) vannak hibák, az még nem jelenti azt hogy a többségnél is előjönnek."
Igen. Viszont akinél előjön annak az nagyon bosszantó. ezeket azzal, hogy "nekem már évek óta nincs" nem lehet lesöpörni.
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
Cs1csó #82100 üzenetére
Azért én is azért vagyok itt, mert a most lejáró garanciás gépemen nekem is voltak problémák.
Pld. új telepítésű gép esetén (kötelező rendszer váltásnál SSD-t kapott, mert a win 10-essel irtó lassú lett mire magához tért, utána már ment) a Skype használhatatlan lett, visszhangzott. Le kellett szedni a win által felpakolt Dell audió fájlt és a Dell oldaláról feltenni,a gyárit utána jó lett. Ja meg frissítést tiltani. Van aki ezt sem tudja elvégezni, mehet a szervizbe.
A öreg nyomtatómmal is trükközni kell telepítések után, mert a win 10 nem támogatja, más nyomtató verzióval LP port létrehozásával még eddig megerőszakolható volt. Kérdéses hogy az újabbal sikerül-e?
Csak a fiataloknak: fekete patron 40 ml, színes 3*20 ml. Nem fogy ki a próbanyomat végén, és utánatölthető 6-8 alkalommal bohóckodás nélkül. Utána szokott hibát dobni.
Értem én hogy vegyek modern 5 ml-est, majd utána bele XXL 8 ml-es patront vagy hasonló szart.
Hogy is áll a környezetvédelem? Ontjuk a műanyag szemetet?
Frissítsenek mindig az adrenalin függők.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest