- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
King Unique #80343 üzenetére
Szerintem MBR volt, de nem vagyok benne biztos.
Többször csináltam már ilyet, nem emlékeztem, hogy eddig gond lett volna.
Szerintem abszolút logikus elvárás lenne, hogy egy sikeresen lezárt CLEAN parancsnak le kéne pucolnia bármit (a Windows által nem támogatott dolgokat is) olyan szintre, hogy utána legalább maga ugyan az a Windows Diskpart verzió üresnek lássa legalább annyira, hogy gond nélkül tegyen rá MBR-t vagy GPT-t (már persze ha nem írásvédett és kompatibilis maga a hardware -- csak mielőtt sokáig kötekedne valaki)."Csak mert". De amúgy igen, az is sokkal egyszerűbb, ha GPT-re kibontom a Windows ISO-t, mert akkor eleve csak EFI módban indulhat a telepítő, nem érhet meglepetés, hogy kiválasztom az UEFI Setup-ban az EFI-t, aztán a háttérben mégis átvált valami másra automatikusan és csak akkor derül ki, hogy BIOS módban települ az OS, ha már fent van. De most épp másra kellett. Nem is lett volna kritérium, de miért ne használhatnám azt, ami nekem tetszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mozilla Firefox
- Battlefield 2042
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Windows 10
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 130.000ft!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest