Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Hát mondjuk azért, mert az legalább működik rendesen és nem produkál olyan hibákat, amelyek nemrég említve voltak. Na meg nem kell utána lemezkarbantartóval sem takarítani, nem hagyja ott a rendszerpartíción a szemetét. Meg nem mintha annyira bonyolult lenne abból a bizonyos 3 opcióból választani, amelyeket ráadásul szövegesen is részletesen elmagyaráz a program. De amúgy ennyi erővel az MCT sem létszükséget ilyen célra, ami particionálás terén úgyis csak annyit csinál, hogy FAT32-re formázza a pendrive-ot és aktív partíciót állít be. Ezt manuálisan is meg lehet oldani, ahogyan nyilván a Rufus és társai programokkal szintén. Amelyek egyébként másféle fájlrendszereket is ismernek, nemcsak a FAT32-t. Ja, és nemcsak 32 GB-ig tudják particionálni a háttértárat, mint az MCT...
(#77037) jokeph:
Az a program egy elavult vacak... Annyi a tudománya, hogy NTFS-re formázza a pendrive-ot és aktív partíciót állít be. Ez manuálisan is megoldható a fájlkezelős másolás előtt, ahogyan az előbb említett külső programmal szintén. -
LOTR
addikt
amúgy jogos, nem is figyeltem, hogy ez a neve, itt [link] legelőször írtam is, hogy ezzel kezdtem ezek szerint: MediaCreationTool.exe, tehet ezeken szerintem már túl vagyok, amiket írtál
viszont arra nem emlékszem biztosan, de szerintem a legelső pendriveos telepítőt így csináltam, de most akkor újra próbálom, hátha
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Update 10.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest