Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Igen, ezt magyarázom már évek óta, hogy ez az "egy Windows" nem más, mint hogy félévente build upgradelsz Vistáról Win7-re.
Nagyságrendjét és mechanizmusát tekintve.Ami ha jól emlékszem, nem különösebben volt ajánlott a W10 előtti időkben, mert hozza magával a problémát. Inkább a tiszta telepítést javasolta a fórum közössége.
Valószínűleg azóta javult a W10 build upgrade, de tökéletes most se lett. 1607-ről 1703-ra pl nekem eltűntek az üzenetek is a forgóbogyó képernyőkről. Leállítás, újraindítás stb. helyett csak és kizárólag a "kis türelmet" volt látható.
Most ez mind csak kozmetika szerencsére, de nem arra utal hogy tökéletes a rendszer.Amikor meg olvasom a sok panaszt a topicban, csak annak tudok örülni, hogy nekem nincs gondom. Mint ahogy általában jön is 2-3 válasz mindig hogy nekik pedig jó.
(#74534) pc36: pontosan, csak sajna W10-nél az LTSB az nem elérhető földi halandónak.
Pedig mikor még ubuntuztam, akkor nem LTS-nél ott is futottam bele vicces bugokba upgrade-nél
, csak ugye más piaci részesedés, több lelkesedés, másról szólt.Programozással meg az a baj, hogy pl. én beleugrottam az Ipari fejlesztésbe, Belden, Siemens termékek Windows alapon és kész.
Itt egy W10 upgrade-nél lehet imádkozni, hogy na jó lesz a driver? Eddig max. újra kellett telepíteni a drivert, mert törölte, szóval eddig OK. -
pc360
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ez a Linux disztribúcióknál van jól megoldva, lásd pl. Ubuntu. 2 évente jön hosszabb támogatást élvező (LTS - long term support) release, és 2 évente a kevesebb supporttal járó, megújuló darab, amiben meredekebb dolgokat is tesztelnek. Az LTS jobban ki van tesztelve, egy mindenre való fejlesztő az ilyen verziókhoz nyúl. Tehát igény lenne ilyesmire, de az MS mintha nem venné komolyan a felhasználóit. De tök mindegy, programozni úgyis Linuxon fog minden értelmes ember, és a normális cégeknél is azon folyik az irodai munka.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, csak ugye más piaci részesedés, több lelkesedés, másról szólt.