Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
 - Pajac: Hámozott narancs

- 

LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Shing
őstag
válasz

castiels

üzenetére
						Én ennyit látok (és rendszergazdaként futtasd sztem):
Privacy fülön->"Windows Defender - Disable sending information blabla" és "Disable the transmission of blabla". Services fülön->"Turn off Windows Defender".
Background-apps fülön-->"Disable background functionality for the app Win Defender Security Center".Ennyit látok. Arra azért figyelj, hogy alapból be van pipálva egy csomó minden, szóval ha mást nem akarsz tweakelni szedd ki a pipákat.
Szerk. Örülök ha már sikerült. Nekem a NOD32 Antivirus kb. 50Mb RAM-ot eszik. Ha teljes képernyős alkalmazást észlel, pl. játék akkor nem frissít, nem futtat le semmit. Procit sem tekeri csak ha valamit csinál, ami általában üresjáratban történik. De ez fizetős program, mást pedig már rég használtam. Úgyhogy ja, fáradj át a másik topicba, ott biztos mondanak jobbakat.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
 - BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő