Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TRob1

veterán

válasz iPetras #60065 üzenetére

Kezdetektől használom a win10-et asztalin, és mellette 2 laposon is... Illetve HP-n én, FuSi-n asszony. :) Plusz (pl. anyám Dell laposon, öcsém Asuson... több ismerősöm asztalin, igaz, ők nem kezdetektől, plusz após 2db asztalin, aki fotós... ) Én Edge-t használok mióta van rá adblocker (perpill Adguardot, előtte uBlock Origint használtam) Anyám még előbb áttért Edge-re, pedig mindig Chrome-ot használt. (Meg is lepődtem mikor egyszer mentünk hozzá, és azon nyomta :D ) Áruházból sok mindent nem használok: Asphalt 8 (régebben Asphalt Extreme is), meg a böngészőhöz dolgok: Adguard, LastPass, Translator for Edge... Illetve Posta (amit szintén kezdetektől használok) + Időjárás (de ezek ugye alapból benne vannak)
    Jah, és lekopogom, de soha nem volt egyik gépen sem probléma (kivéve hp lapos ujjlenyomatolvasó driver, illetve pár napja após egyik asztaliján a tálca "beragadt". Egy ki/bekapcs ezt megoldotta)
    Még valami? :DDD

szerk: Az lemaradt, de asszem ki is tudod találni hogy meg vagyunk-e elégedve vele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés