- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
netpeti98 #50310 üzenetére
Köszönöm a választ!
Maszat az egyen írólap, imitált szöveggel.
A korábbiaknál akár jpg, akár pdf, stb. a telepített program saját ikonjaira lecserélte a windows ikonokat.
Most, ha le is cseréli, az első kikapcsolás után visszaerőlteti saját szemetét. Nem látom melyek a pdf állományok ha pld azt keresek. régebben láttam mi a pdf, jpg, txt. dxf, stb.Ezen hol látszi a keret?
A külön asztal nekem akkor lenne hasznos, ha az egyiken a Word a másikon az Excel ... stb lenne elhelyezhető. Az hogy más a háttér és az elrendezés egy vicc, használhatósága nulla. Ez nem hasznos funkció felesleges csicsa, helyfoglalás. Az hittem, kapok egy használható külön asztal felületet.
Van egyébkét ilyen kiegészítő esetleg hozzá?Na mindegy ez van. Csak ne gyakran fagyjon. Egyetértek egyik előttem szólóval, béta verzió ez még.
Néha megakad az utolsó nagy frissítés óta, és kiírja, a videokártya nem válaszolt.
Egy éves gép. Azért bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest