Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
enyan
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Tényleg nincs jelentősége, csak hogy legyen ilyen is: kipróbáltam egy újabb build (10041) x64-es verziójának telepítését és csodák csodájára felment (hp 530 celeron 1.7 single core x64). Hogy őszinte legyek én sem nagyon hittem már, de gondoltam tökmindegy, egy próbát megér (egyébként nagy gond nem volt a 32 bitessel sem). A szépséghibája csak annyi, hogy egy bittel sem lát több ramot mint a 32-es, de tökmindegy, az 1.7-es cerka nem tesz szükségessé 3.4gb ramnál többet. Szerintem ez már közel lehet a leglassabb géphez amin még fut a w10 x64.
Persze az is lehet, hogy a következő build simán kiszelektálja megint. -
enyan
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Legfőképp azért kellene az x64-es, hogy ne kelljen 32 bites verziót venni, mert ha kifekszik a laptop (tényleg nem mai) kenhetem a hajamra. Aztán nem tudom támogatásban mennyire lesz tartós a 32 bites rendszer (ha ez befolyásoló tényező egyáltalán)? Kevésbé fontos, de mondjuk tudná használni a 4 gb ramot, nem csak 3.37-et. Egyébként milyen feltétele van még a 64 bites oprendszernek? Keresgélem egy ideje, de mást nem találtam, csak azokat amiket fentebb is említettem. Hibaüzenet nem jár a telepítésnél ha nem támogatott a proci? Mondjuk igaz hogy így is kiderül, csak lassabban. .)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze az is lehet, hogy a következő build simán kiszelektálja megint.