- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Tournament #3379 üzenetére
Ez a két registry kapcsoló visszahoztam a Control Panel-be az Update-et, de szürke az "üzemmód" választó (fixen auto), de majd elindulok google-el ezen az úton. Kösz.
Amit a GUI-ból írsz, az itt irreleváns, mert ha azt letiltom, az Update akkor is megtalálja a driver-t (ez mindig is így volt) és feltelepíti (most már agresszíven, fixen automatikusan, régen beállítás szerint auto, kézi vagy sehogy...). Az arra vonatkozik, hogy új hardware észlelésekor mit csináljon, azonnal keresgéljen vagy ne. Később Update kereséskor ettől függetlenül is keres driver-t is (mint régen is).
Alapvetően amúgy szeretem, ha frissítgeti a driver-eket, csak a VGA-t szoktam volt ignoráltatni a korábbi Windows(ok)-al és itt is ráhagynám most (végül is passzolna, hogy friss Win10 beta-t húz le Win8.1-es helyett, sőt, kíváncsi is voltam, vajon az előzetes hírek ellenére mégis kapott-e DX12 támogatást a VGA-m), ha nem lenne túl sok gond azzal az egyedi driver verzióval.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest