Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Szerk.: Bocs, nem választ akartam
Fájó szívvel, de visszatettem én is a windows 8.1-et. Pár észrevétel, melyek nagyon idegesítettek:
Először is Asus G56JR laptopom van. Az Asus nem sokkal a windows 10 megjelenése után feltett a support oldalra drivereket a 10-hez. Persze mint kiderült, csak egy két drivert frissítettek...
Az első és legbosszantóbb, hogy az intel 4600-as kártyához van friss driver, de nem lehet feltenni a laptopra, csak egy a technical preview-hoz készült verziót. Előbbinél azt állítja a telepítő, hogy az asus nem engedi, csak az általa kiadott drivert feltenni. Na ez az ami nem igaz, mert windows 8-ason nekem ezzel sosem volt problémám. Persze jó is lenne a TP-s, de van egy olyan érzésem, hogy bizonyos hibáknál közrejátszhatott a félkész driver.
Rendszeres openGL hibák az Nvidia kártyával! Grafikusként pont azokkal a szoftverekkel volt a legnagyobb problémám amin dolgoztam volna. Néha a fájlokat sem tudtam megnyitni emiatt és az integráltról kellett dolgoznom. Ez TH2-nél rosszabbodott, végül egy bios frissítés után megint jobb lett a helyzet.
A hang. Az a rohadt pattogó hang "popping sound" ami egy videó elindítása előtt jelentkezett, illetve a gép normál használata közben is előfordult időközönként.
Néha lassúcska volt a 8-hoz képest. Többet gondolkodott a fájlkezelő megnyitásakor. Némely program sem volt annyira gördülékeny.
Ide tartozik, hogy az ablak elhúzása szerintem darabosabb volt. Ennek valószínűleg a TP Intel driver lehet az oka.
Egy idő után a játékok is laggolni kezdtek, addig bírtam
(itt valami a TH2 telepítése után történhetett)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest