Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Mindig a magam neveben nyilatkozom. Ezt jo lenne vegre felfogni. Nem kepviselek, nincs mogottem senki.
Nem kerdojelezem meg az ervelesed, felhivtam a figyelmed egy hibara. Miszerint nem azt allitod amit en allitottam, kozben ram hivatkozol.
Na ezt rosszabb helyeken ragalmazasnak hivjak, en esetedben inkabb csak gyerekessegnek neveznem. Tedd helyre kicsit az onerzetedet mert azzal hogy kergetsz es kostolgatsz minden topicban, pont az ellenkezojet ered el amit szeretnel. Smiley ide vagy oda, ez nekem frusztraltsagnak tunik. Nyugodj meg, engedd el, elj boldogan.
Roviden: Nem kotelezo egyetertenunk. Remelem felfogod egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest