Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold
üzenetére
Én ismillió videót töltöttem le yt-dlp-vel. De ez nem erre vonatkozik, hanem YT. premium előfizetésekre.
Mivel nekem nincs ilyenem, nem tudom ellenőrizni, és az is lehet tévedek ebbe a témakörbe.Idézet a YT. erre vonatkozó leírásból:
"A letöltött videók legfeljebb 29 napig játszhatók le offline. Ezt követően csatlakoztasd újra az eszközt az internethez. Az alkalmazás így ellenőrizheti, hogy a videó továbbra is rendelkezésre áll-e, valamint értesülhet a videót érintő esetleges változásokról is. Ha a videó már nem játszható le offline, akkor a következő szinkronizáláskor az alkalmazás eltávolítja eszközödről.Egyes országokban/régiókban a tartalmak legfeljebb 48 óráig játszhatók le internetkapcsolat nélkül. A videók letöltéséhez be kell jelentkezned a Premium-fiókodba. A letöltésekhez hozzáadott videókat csak akkor játszhatod le, ha azzal a fiókkal jelentkeztél be, amelyet a letöltésükhöz használtál. Egyes funkciók, mint például a hozzászólás és a tetszésnyilvánítás, csak akkor állnak rendelkezésre, ha eszközöd Wi-Fi-hálózathoz kapcsolódik. További információ az offline YouTube-videókról."Az egész a szokésos értelmezhetetlen katyvasz mint pl. egy Windows eula
vagy egy Facebook súgó.
Mi az hogy ha offline lejátszható, akkor se mert internetkapcsolat kell, akkor most le van töltve vagy nincs, ha igen, hova, lehet nem nyutható meg pl. VLC-vel, vagy a fene se tudja ezt értelmezni.
Letöltötted de mégse, nem a tiéd.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Warhammer 40.000
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alkoholista nevelde
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
vagy egy Facebook súgó.