- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
tordaitibi #156614 üzenetére
Lónak a nemesebb szerve a programíró .... ba.
Eltávolított szoftver ami nincs a gépen, hogy futhat? Valószínűleg azért nem ment a frissítés, mert nem a frissített program indul. Mivel nem tudni honnan fut, nem tudom eltávolítani, a nem létező szoftvert. A lényeg az ms olyan rejtett állományokat tart a gépemen, amiről nem tud a felhasználó! Ahol volt korábban, Appdata - Local - ... Messenger mappa, az eltűnt a gépről az uninstall után, de mégis fut a program? Ilyen alapon mit rejt még a gépem amiről nem tudok? Mivel már többször kikapcsoltam, újra indítottam a gépet, az sem lehet, hogy memóriában marad is onnan fut. Még a fos ondrive mappa gyanús, az állítólag üres, de ha lekérem a méretét akkor meg 175 Mb! Viszont egy ismerősom gépét már tette tönkre a Ondrive fos alkalmazás, minden adata elveszett, mert oda átpakolta a vinfos az egyetemi dokumentumait.Véletlen találtam meg, egy törölt állomány visszaállító szoftver látta meg és a Ondive mappában voltak az elveszett adatai(!!) és onnan tudtam 100 MB-os darabokban visszamenteni az adatait, több tíz alkalommal CD-ről indítva, mert az ingyenes progi csak 100 MB-ot engedett egyszerre lementeni. Elvileg a saját gépemen tiltva lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest