- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
válasz
RoyBatty #152415 üzenetére
Ép így jártam egy retail kulccsal újra telepítés után már nem engedte újra aktiválni igaz lett cserélve processzor SSD memória lehet ez kavart be vagy nem tudom mi.
Szerencsére akitől vettem korrekt volt és fél év után adott egy újat viszont jelezte ha nem kötöm össze online fiókkal valószínűleg következőre is így járhatók akkor már nem fog segíteni újra. Vagyis lehet jobb lett volna OEM kulcsot vegyek mert az alaplap alapján ismeri fel. Mert valamiért én jobban szeretem offline használni vagyis nem fogom most sem össze kötni online fiókkal.
Na mind1 következőre OEM kulcsot veszek! -
Geth
veterán
válasz
RoyBatty #152415 üzenetére
Jó összefoglaló.
Apró kiegészítés: MAK kulcsnál (fix számú aktiválás) EU ide vagy oda, az eladó nem tudja igazolni sehogy, hogy nem adta el még 1-10-100-szor ugyanazt a kulcsot, ezért a MAK kulcsnál nincsen olyan nézőpont, ahol annak eladása valid lenne.Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy ellenőrizze, hogy milyen kulcsot vásárolt, ez egy félperces művelet.
Ha sokkal később derül ki egy facepalm pillanatban, hogy egy addigra már lejárt MAK-ot sóztak rá anno, akkor érdemes elgondolkodni, hogy több értelme lett volna egy paranccsal elintézni az aktiválást, azt a pénzt pedig fontosobb/hasznosabb/kellemesebb valamire költeni... (kivéve ha a szegény MAK kulcs eladó megsegítése volt a cél)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged