- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Alteran-IT #150340 üzenetére
Figyu, azt írtad, hogy ez egy érintőkijelzős laptop. A típust nem írtad, de nekem ez olybá tűnik, mintha valami érintőkijelző-optimalizáció lenne a virsliujjúaknak. Miután nekem nincs ilyenem, meg per pillanat a céges gépen pötyögök(
) azért nincs kb semmihez se hozzáférésem, ezért többet nem tudok kitalálni.
Viszont az is eszembe jutott, hogy az asztalon, meg a filekezelőben is, a ctrl-t lenyomva, az egér görgőjével nagyíthatod-kicsinyítheted az ikokat, meg játszhatsz azzaé hogyan rendezze őket(jobb klikk az üres területen és ott nézet) -
movax
őstag
válasz
Ötlet: megnézném a Tablet mode-ot a user profilban. Settings, System, Tablet, esetleg Additional tablet settings, itt nézelődnék.
-
válasz
dobj már egy képet erről kérlek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest