- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Kiskokó #147428 üzenetére
• Ha megtaláltad a linkelt leítást, akkor elvileg már csak alkalmazni kellene vagy a legutóbbi kumulatív frissítést eltávolítani, ahol a WinRE környezet elérhető többek között pl. a telepítési adathordozóról bootolva is.
• Az SSD áthelyezése másik PC-be = másik hardverkörnyezet és akár másfajta BIOS / UEFI bootolási beállítások, ami plusz hibalehetőség lehet és ezáltal nem meglepő a rendszerindítási a probléma.
• Ha a BIOS / UEFI boot menüben megváltozott a meghajtók sorrendje, akkor azt szükség esetén módosítani kellene, a megfelelő bejegyzést beállítani 1. bootolási opciónak, máskülönben ugyancsak rendszerindítási probléma lehet.
• Ha bekapcsolt Fast Startup (gyorsindítás) mellett lett leállítva a Windows 10 és úgy rakosgatva egyik PC-ből a másikba, akkor megint nem meglepő a rendszerindítási a probléma, BSOD, stb.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Kiskokó #147428 üzenetére
Na most kapok idegbajt….
szóval beraktam a másik gépbe az ssd-t és ugyan azt produkálta. Jó mondom akkor vissza a másik amiről írtam ide az elöbb. De hogy lementsem a rosszról a fájlokat ami kellhet rádugtam azt is a gépre.
szigoruan!!!!!! Rogton be a biosba és kifejezetten manualisan a jó futó ssdt bootoltattam be! Vagyis boooltattam volna mert mar nem ment… erre lehuzom a rossz ssd-t ( értsd a nem mukodo win) és semmi. Tehat egy masik gépben egy masik eddig mukodo ssdrol sem bootol be az a szajbavert windows mostmar!!!!!! Miiii afasz közeee van a ketttonek egymashoz??? Miert baszodik el a bebootolas ha csak ravan dugva a masik ssd is de nem arrol bootolt??? Mi tortenik ilyenkor es miert?????? Felgyujtom …..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amatőr csillagászat
- Autós topik
- OpenWRT topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest