Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Te aztán tudsz fekltenni keresztkérdéseket...

Besimerő vallomást teszek:MPC-HC : 1.6.0 és természetesen portable (mert egy régi telepítős/túlélő hdd-t hoztam magammal vidékre, ezen meg még nem frissítettem a portable programokat)
Windows 10 Enter LTSC Bulild 1809 + frissítések (mert ezt ismerem és szeretem)A friss MPC-t köszi, valahol otthon nekem is megvolt egy titkos forrás, hol lehet frisset találn, de akkor most megteszem, remélem utána tudom társítani a szokott módon: TCM /jobb klikk /társítás
Ezt még sosem tapasztaltam, hogy egy régi program ilyen nyűgöt okoz, általában nem szeretek semmit frissíteni (tudom, rossz polgár vagyok, pokolra jutok...
). Okozhatja, hgy hosszú évek után, most elhagytam a Comodo vírusírtót és csak a Win defender van bakapcsolva? (pedig nem szeretem a változást...
)Update: közben megtaláltam az 1.9.8 pertable verziót és ahhoz már enged társítani. Valahogy elsőre a régi akadt a kezembe... De sosem gondoltam volna, hogy emiatt egyszer még bajba kerülök...
Köszi a segítságet, már megijedtemm, hogy egy új fícsörbe szeladtam bele...!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Okozhatja, hgy hosszú évek után, most elhagytam a Comodo vírusírtót és csak a Win defender van bakapcsolva? (pedig nem szeretem a változást...
)