Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tpeter77

addikt

válasz svgyula #143622 üzenetére

Ezt a laptopot pár napja kapta a pedagógus a legújabb projekt keretében.
    11. generációs intel procival szerelt és 8GB ram.
    Így kapta, előre van telepítve: Win10 Edu Pro és Office 2019 van rajta. Semmi más. Böngészőből is csak Edge volt.

svgyula
    Az első a Win10 frissítések bekapcsolása és a Dell driverek telepítése volt. Az Assistant is sokáig tekert, nem volt rá lehetőségem kivárni, mit csinál vele.
    A Dell oldalára felmentem, a böngészőbe tudok írni, letöltöttem az egér/billentyűzethez tartozó drivert, Serial IO drivert, a chipsethez valókat és az inteles Management, de ugyanúgy semmi változás.
    A Windows friss, nem talál frissítést.

cigam
    Biztonsági program nincs fent rajta, alap Defender fut csak. Eseménynaplót nem volt időm megnézni. Majd meglesem.

tordaitibi
    1 felhasználós a laptop, de a gmail-es fiókjával van belépve rá, nem tartományi felhasználós a fiók.
    Hátha itt a gond, és egy nem MS-fiókba léptetett felhasználóval kíváncsi leszek, mit fog csinálni.
    Ezt az új felhasználó létrehozását nem tudom hogy lehet megoldani, mert a Gépházban nem megy a billentyűzet, de kipróbálom a virtuális billentyűzettel, hogy megy-e. Bár vannak kétségeim.
    Ha nem lesz jó, újratelepítem, tiszta telepítéssel, és meglátom akkor hogy működik.

movax
    Átolvasom a leírást

Új hozzászólás Aktív témák