Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
balazs1956
üzenetére
Hátha érdekel a téma ...
(Nálam maga a mentés kb 3-4 perc, a visszaállítás se sokkal több) -
válasz
balazs1956
üzenetére
Szia.
Nézd ez is egy opció igen, de adatvesztés céljából 100%, hogy adatvesztéssel jár, hacsak nem felhőből éred el a fontos adataidat, vagy nincs folyamatos mentésed küldő háttértárra, vagy felhőőbe.
Ugye akkor is felesleges, hisz egy windowst mindnnel együtt (driverek + alap felhasználói progik) 20 perc kb, ha friss win iso-ból dolgozol, plusz ha egyéb saját progik vannak, vagy speckó beállítások, így a + 2 win frissítgetésével több idő megy el mint ezzel
Ha pedig van folyamatos mentésed, akkor főleg felesleges, mert ha vírust kapsz, (ransomware), akkor legtöbb esetben csak a format c:
segít, de akkor megint ha nincs adatmentés, akkor elszálltak az adatok
Csak hangosan gondolkoztam
-
isti732712
aktív tag
válasz
balazs1956
üzenetére
Egyszerre azért 3 ssd-t használni nehogy elszálljon a rendszer,én ezt luxusnak tartom!
Akkor inkább adott egy rendszer,erről biztonsági mentés készítése macrium reflect programmal! Csinálsz egy bootolható pendrivot a macrium progival,és mikor elszáll a rendszer,akkor visszaállítod egy másik ssd re,onnan ahová a backup file került,pl!
De ez csak egy megoldás a sok közül! De mondom ha neked ez így megfelel akkor no problem!
saját véleményem szerint én azért nem tartanék használatban 3 ssd-t hogy mindhármon a windows 10 ebből kettő a szekrényben csücsüljön,mert mint említettem nekem ez luxus
Ha 30db ssd-m lenne se tartanék 3 ssd-n rendszert,mert szerintem felesleges......
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

segít, de akkor megint ha nincs adatmentés, akkor elszálltak az adatok