Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
zolee001
üzenetére
Namost ha egy nagy rakás gépen nem jön a hiba, akkor az pont nem azt mutatja számomra hogy a win van elxarva, ez driver problémának tűnik. Az hogy 8.1-el nem jött megint csak mellékes, közben lépett verzióban pl. a wddm is, nem ugyanaz/ugyanúgy fut a régi rendszeren, stb.
Sajnos a drivert a gyártók csesznek frissíteni. Most az intel már ott tart, hogy feloldották az oem lockot és feltehető a generic driver is. A probléma az, hogy csak akkor, ha elég friss az oem verzió is... Egyébként visszapakolja a régit (nem blokkoltam az updatet soha, ezután se fogom - szerencsére az a hp amiről írtam a kicsit régebbi oem driverrel is hibátlan).
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi