- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #124390 üzenetére
King ne haragudj meg, nem szoktam ilyen felesleges posztokat írni de nem tudtam most megállni.
" manapság ahol jártam cégeknél, különféle közhivataloknál, intézményeknél, kb. mindenhol W10 futott a gépeken és tudták produktívan használni"
Ez kb. olyan mintha holnaptól pl. csak Opel lenne az egyetlen autó, vagy használod vagy gyalogolsz. Persze hogy "produktívan" használnák több 100 millióan, indul, indexel, kanyarodik, kilátni a szélvédőn stb. mert nincs más! Ettől még nem mindenki rajongana érte.
Ez így nem fair amit írtál. Ez a rákényszerítés, majd a megszokás. De nem biztos hogy a megszeretése a os-nek, csak kötelező.A másik, az OS gui testreszabása.
Ezt hiányolom, és nem csak én, egy Windows2000 már tudta, ez meg nem:Nálam 20 éve piros az aktív címsor és kék az inaktív, valamint mostanába sajnos romlik a szemem és szeretném a fontok méretét szépen egyenként, nekem jóra beállítani.
Ezt a W10-en ragedittel meg külső segédprogramokkal lehet és nem teljeskörűen így se, az uwp appok némelyike sza...rik erre is valamint mivel sötét témát használok, szinte belefolyik a háttérbe a fele app.
Gépházzal az élen.
Valahogy így képzelem el de ezt megcsinálni a 10-es alatt hááát... nem tudom hogy lehet.
10 ablaknál is látom épp mi hol van, hol az ablakkeret, látom a gördítősávot, látom az ablakon belül az elválasztásokat a kijelölést stb.
A gyors elérés makacsságáról már szó se essen. Amit ott testreszabásnak hívnak az egy vicc, azt tesz bele amit ő akar, amit meg én akarnék azt esetleg regedittel lehet elérni..?
Nemá. -
porker
tag
válasz
King Unique #124390 üzenetére
A W10-nél pont nincs is az a régi, gejl, csicsás Aero felület...
OK. Sarkítottam. De attól, hogy egyesek a default GUI-t tudják használni az nem azt jelenti, hogy az jó. Kénytelenek, mert nincs más. Igaz nekik ritkán adódnak olyan problémáik, hogy távoli gépek felületén matassanak, nem annyira fontos az egyszerűség mint annak akinek egyszerre esetleg 10 ablaka van nyitva 3 monitoron (tipikus fejlesztői munkák). Ugyan a frissítéseket el lehet halasztani, de nem célszerű (az Entrprise edition-nak sem ez a lényege) és amúgy is mindkét rendszerrel dolgozik az ember.
Mellesleg kérlek mondd már el, hogy az "idejétmúlt XP/W7 GUI-nál, asztali felületnél ... " történt újítások mennyiben segítik a munka gördülékenységét!
Nem világos miért ne lenne meg az "elválasztás", amikor eleve beállítható, külön színezhető...
Csak én nem akarok külön színezgetni! Mi a frászért nem lehet egy olyan theme ami tartalmazza a régieket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kuponkunyeráló
- League of Legends
- E-book olvasók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest