Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz porker #124406 üzenetére

Meg azt sem feltétlen jelenti, hogy rossz lenne, meg az hogy "szerinted" alapon mi jó/rossz, az megint mellékes általánosan. ;) Valamint úgy próbáltad beállítani, hogy attól mert neked nem tetszik a megújult felület, azért szerinted kevésbé alkalmas munkára, ami pont nem igaz, meg ha már világszerte rengetegen használják hivatalos helyeken is és a tömegeknek mégis megy. :))
    A frissítéseknél meg amúgy funkciófrissítésekről volt szó, ha esetleg nem lenne világos, meg az én olvasatomban a félévenkénti arra vonatkozik, nem a havi kumulatív frissítésekre. Ahol az utóbbit nem javasolt sokáig halasztani/letiltani, ellenben az előbbit miért ne lehetne, illetve miért kellene egyből az új verzióra váltani, ha közben még aktív életciklusú és támogatott az éppen használt verzió is.

Nem világos a muzeális, idejétmúlt XP/W7 GUI, asztali felület mennyiben segíti manapság jobban a munka gördülékenységét, amikor eleve totál régi a mostani dizájnhoz képest, valamint akkor/azoknál pl. normális feladatnézet, virtuális asztalok sem voltak, témaszín sem volt állítható stb. Ha ez is megint a szerinted alapon régen minden vót 2.0, akkor nem sokat ér általánosan... Meg ennyi erővel szerintem nem, nekem egyértelműen jobban tetszik az új GUI és számomra kellemesebb használni, dolgozni vele. Valamint úgy, hogy a Microsoft már nyilván nem fogja a modern operációs rendszererénél az említett legacy dolgokat erőltetni, eleve az új irányvonal volt/van/lesz, ezért kb. nincs is miről beszélni, mivel megvalósulni a régi már nem fog. ;)

Akkor nem színezgetsz, de attól még továbbra is adott a beállítási lehetőség és a "vizuális elkülönítés", vagyis továbbra sem igaz az, hogy minden egyben és csak fehér alapon létezhet, az utóbbi max. alapértelmezetten. Nem világos miért kellene egy eleve muzeális, idejétmúlt, 10-20 éves témát erőltetni egy modern operációs rendszernél... Ha valakinek annyira az kell, akkor telepítsen külön témát, van számos 3rd party program is ilyen célra, stb.

• Geth

veterán

válasz porker #124406 üzenetére

Jellemzően több ablakkal dolgozom 2 monitoron (vannak 3 monitoros kollégáim is), szoktam távoli gépeken is matatni (inkább ssh, de van rdp is elég), nincs panasz.
    Te milyen fejlesztői munkákra gondolsz?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés