Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
ez a gép kb 3-6 hónapja előtt összerakva, telepítve, és szerintem azóta nincs.mármint sosem volt
1607-es verzió, az van meg telepítő cd-n, még nem frissítettem, de eddig egy gépen egy windows se csinálta ezt. a z egér mindenhol működik, a tálcán is előhozza a jobb klikkes menüt, ez a 3 dolog halt el.
az UAC se lehet nagyon széttúrva mert ez egy vidéki gép, szüleimnél, néha hétvégeken ha itt vagyok, akkor van bekapcsolva.
vannak furcsaságai, de az inkább hardveres. egy sabbertooth alaplap, itta fórumon vert át vele valaki, és gondoltam ha már a hajamra kenni se tudom, összeraktam belőle egy gépet
a hibái hardveresek, a PCI slot egyik lába elhajlott ezért egy hangkarit se fogad, az alaplapi optikai kimenet és hangkártyakimenet is halott.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest