-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
válasz
coolpet #103698 üzenetére
Én féléves csatornára állítottam az update-et….a 1809nél ez bevált mert mire idén áprilisban feldobta már szinte problémamentes volt az addig bugokkal teli OS. Kíváncsi vagyok, hogy lesz ez ősszel a 1903al
Ui: Sárhányónak pedig az ülésre csiptetőst ajánlom....lekapod amikor nem kell...és nem zörög -
bazsi83vp
senior tag
válasz
coolpet #103698 üzenetére
Szia,
nekem eldobálja random időszakonként az egyik egeret. (másnak is, nem egyedi gond, de ettől még neked lehet nem jönne elő)
Ezt leszámítva semmi gondom nincs és pl. az Ati driver se omlott még össze, bár az nálam az előzőn (1809) sem említhető gyakorisággal fordult elő.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest