Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz Kékes525 #100817 üzenetére

Ezért írtam, hogy neked és még bizonyára másoknak is lehet megfelel, de amúgy meg nem egy kategória a kettő, elég csak megnézni a funkciókat. Azoknál pedig látszik, hogy mivel tud többet (nem sokkal) a Zentimo. A beépített eszköznél ha beakad a leválasztás, akkor jó esetben X perc várakozás után már engedi, de van hogy csak a Windows leállítása / újraindítása segít. Vagy a fizikai leválasztás, aztán vagy / vagy.... :D Ráadásul az sem feltétlen megoldás, hogy látszólag minden fájl és program be van zárva, ami a meghajtót használja, mivel a háttérben a Windows, vagy xy program folyamata zárolhatja. Ellenben a másik 2 programnál akár ez is esetben is meg tudom oldani és eddig nem volt gondom az erőltetett leválasztás miatt sem. Max. akkor, ha egyáltalán nem választottam le az eszközt. Meg azoknál nem kell egérrel sem kattingatni, hanem simán csak beállítok rá egy gyorsbillentyűt, aztán kész, sokkal kényelmesebb. :))

Új hozzászólás Aktív témák