Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Bizony, új gépeknél nem matricán, hanem a bios egyik zugában ül az OEM termékkulcs. Ki is olvastam, nem ez a gond, hanem az, hogy a win10 upgraddel ezt a kulcsot feladtam, és úgy lehet visszaszerezni, ha downgradelek win7-re. Ez elvileg egy gombnyomás lenne, viszont hiányzik a gomb
Végülis van win7-es iso-m is, nem tudom, az megfelel-e a célra (hogy a M$-nál "visszaváltson" a licensz win10-ről win7-re) -
CyberPunk666
senior tag
Nem is kell felismernie, a monitor az szerencsére egy olyan dolog, hogy a beállításoknál ki lehet kapcsolni, hogy csak az érzékelt beállításokat legyen hajlandó használni, és be tudod állítani bármilyenre, függetlenül a monitortól és attól, hogy a típusát felimseri-e.
Éljenek a szabványok! -
Sotyks94
aktív tag
Nem, a futó folyamatok közül eltűnik a GTA V, de a ram nem csökken (vagy max ilyen 1 GB-al). Vagyis ott állok, a feladatkezelő, és az erőforrás kezelő pár gigát lát ami le van foglalva (google chrome, vírusirtó, és ilyenek által, a szokásos), de gyakorlatban még mindig tele van a memóriám. Vagyis megtölti a valamivel akkor azt a program bezárása után sem szabadítja fel, de a program bezárása után a programot már többé nem írja ki a futó folyamatok között. Vagyis ott vagyok idlében, fullos memóriával, úgy hogy épp nem is fut semmi, csak 1-2 alap progi. Csak az oldja meg ha egész wint restartolom.
De az egy dolog hogy a program bezárása után sem tölti ki a memóból, ami ettől függetlenül is probléma, az az hogy program futása alatt sem (ez főleg játékoknál kritikus ahol sok giga ramot megeszik.) Win 7 alatt pl a GTA V sosem fogyasztott többet mint pár GB, mert ha elmentem egy területről a játékban akkor azt kitöltötte memóból. Win 10 meg nem. Ami egyszer bekerül attol ő nem hajlandó szabadulni gépresiig (legalábbis nem teljesen, és így szép lassan gyűlik fel)....

Edit: nem pagefile, mert "nem lapozható készlet" a sok (7+) giga feladatkezelő szerint. Most indítottam újra, de kövi alkalommal ha ez lesz lefotózom.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Végülis van win7-es iso-m is, nem tudom, az megfelel-e a célra (hogy a M$-nál "visszaváltson" a licensz win10-ről win7-re)
most dolgozom, holnap otthon megnézem.