Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Csak nem jó ez így...
Két MS fiókunk van, eddig egyik sem volt használva, mindkét profil lokális volt.
Tegnap bejelentkeztem a gyerek profiljába a MS-fiókjával, a sajátomba az enyémmel.
A gyerek profilja alól játszottunk eddig, a játék elején megkérdezte a gép, milyen emailcímmel kötöm össze, és a sajátomat adta meg.
De most, a CSR Racing a gyerek fiókjához tartozó emailcímet viszi be automatikusan, így minden le van nullázva
Hogy lehet eltávolítani a MS-fiókot, és megadni a sajátomat?Vagy az is megoldás lehet, ha rábírjuk a játékot, hogy ne a gyerek, hanem az én fiókomhoz tartozó jelszót kérje be, mert 1 hónapnyi játékidőt dobtam a kukába...
-
tpeter77
addikt
szia!
De ez megfelelő! Csak nem tudtam ennek a létezéséről
Érdekes ez... Internet Explorer és a gyerek profilja alól telepített CSR kérdés nélkül indul,
de a Firefox elindításához szülői jóváhagyás szükséges.
Ezt hol lehet engedélyeztetni, hogy melyik alkalmazást lehessen indítani és melyiket ne?Az lenne a legjobb, ha pl. a böngésző és az Áruházból letöltött játékok közül néhány csak a rendszergazdai fiók jelszavának beírása után indulna csak el.
-
tpeter77
addikt
válasz
Drag77
üzenetére
szia,
bejelentkeztem a gyerek és a saját fiókba a Microsoft-fiókkal, és az a gondom, hogy már nem a helyi fiók jelszavával kell bejelentkezni, hanem a bonyolult MS-fiókéval.
Hogy lehet átváltani, hogy bejelentkezéskor a helyi fiók név-jelszó adatait kérje a gép?
Az sem érdekel, ha ezzel elvesztem a felügyeleti jogot, egyszerűen a gyerek így nem tudja használni a gépet... A felügyelet eddig sem működött, az sem gond, ha használnom kell egy 3rd party alkalmazást. -
tpeter77
addikt
Sziasztok
Hogyan oldható meg, hogy a gyerek profiljából 1-2 játék és alkalmazás csak rendszergazdai joggal legyen indítható?
Nem örülnék neki hogyha tudtomon kívül játszana tanulás helyett. -
tpeter77
addikt
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Kollégám gépét csatlakoztattam volna az intune-ba, egyszerűbb lett volna ha az ő profilja alól rábírjuk a wint hogy kérje be a lokál admin hozzáférést a gépházhoz.
Ha ez nem lehetséges, akkor ki kell jelentkeznie és a lokál adminnal belépni.
Bocs, ha hackelésnek tűnt, hidd el nem erről van szó.Ui. sudo jó lenne de ez nem linux

-
tpeter77
addikt
Sziasztok,
Átlagos jogú felhasználó használja a gépet, de rendszergazdai módban kell elindítanom a Gépházat,
vagy a csatlakozás munkahelyi hálózatos részt belőle.
Hogyan tehetem ezt meg?
Köszi. -
tpeter77
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
köszi, már töltöm is le, és lesz gép, amin meg is tudjuk csinálni a boot PEN-t.

-
tpeter77
addikt
sziasztok,
mezei user vagyok a céges gépen és szeretném letölteni a 64 bites magyar Home 1709-et, mert a kollégám tegnap elrontotta a windowst, és újra szeretné telepíteni, de nem tudja.
Itt van nála egy USB amire fel lehet másolni az ISO-t, de mivel nem tudom feltelepíteni a MCT programot,így letölteni sem tudom az ISO fájlt.
Ki tudnátok segíteni egy linkkel? Köszönöm. -
tpeter77
addikt
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Befrissült a gépem 1709-re, és a 100GB-os partícióból 10 maradt üresen.
Segítséget kérnék, mert szeretném letörölni a felesleges sok sz.art a gépről.
Ami a gépen van: Win10 Pro 64 bit magyar, Office 2010 + Áruházból letöltött lányos játék Asphalt 8 airbone, Mahjong Journey.
Fennmaradt még pár áruházas játék, amik már szintén nem kellenek: Candy Crush Soda, March of Empires: War of Lords, Minecraft.Hogy kell megszabadulni véglegesen a játékoktól és a frissítésből visszamaradt fájloktól?
köszi. -
tpeter77
addikt
sziasztok,
Iskolai rendszergazda felállt a székéből, és nem tudjuk mi volt a gépek adminisztrátori jelszava (amiket mondott, egyik sem jó).
Hogyan lehetne új rendszergazdai jelszót megadni? -
tpeter77
addikt
válasz
qqcqqc
üzenetére
szia!
Nálunk nemrég volt a használt gépek értékesítése. Gyárilag Win7 és Win8.1 op.rendszerrel árulták,
de sosem volt felhasználva a gépen ráragasztott matricás kód.
Most hogy feltettem az egyikre egy Win7-et, a másikra Win10-et, a legújabb ISO lett pendrivera írva, és simán feltelepítettem a gyári win7-es kóddal a Win10 1607-est.
Igaz, ezeken gyárilag Win7 PRO licensz van, nem tudom számít-e. -
tpeter77
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
szia,
köszi letiltottam az app értesítéseket kompletten, így remélem nem lesz gond,
de biztos ami biztos, az engergia gazdálkodásnál is letiltottam a felébresztést. -
tpeter77
addikt
sziasztok,
Letöltöttem az Áruházból a gyereknek néhány játékot pl: My Talking Tom, Talking Angela, Asphalt 8, stb...
Arra keltem az éjszaka közepén, hogy a gép alvóból vissza bekapcsolt és a macska éhesen kiabált, hogy etessük meg.
Marhára örültem neki hajnal 3-kor...Hogy lehet letiltani a játékok értesítéseit? Sem szöveges, sem hangos értesítést nem kérek,
és ne tudja bekapcsolni a gépet alvóból egy program sem.
köszi, ha segítetek. -
tpeter77
addikt
válasz
alfa20
üzenetére
kösz, eddig ez a 2. ajánlás erre a szoftverre. Ki fogom próbálni.
más.
Ismerősömnek van HP Compaq 6000 PRO SFF gépe (lga775, intel chipset), és feltelepítette rá a Win10 Prot.
Rendben működik a gép, de a DVD írót nem látja a gép, pedig amikor felraktam rá a 1607-es Win10-et, akkor működött.
Azóta frissítette a gép magát, és nem látszik a meghajtó betűjele sem.
Driver illesztőprogram hiánya lehet? -
tpeter77
addikt
sziasztok,
BUÉK

Lecserélném a víruskeresőmet Emsisoftra, és azt hallottam, hogy ebben nincsen szülői felügyelet (szemben az ESET-tel, ami most van rajta mert abban van).
Kislányomtól az EMSI-ben be volt állítva a 12+ tartalom szűrése, most ezt nélkülöznöm kell.
Más módszerekkel hogy lehet kiszűrni a káros tartalmakat? Netán a windows 10 alapból tudja, vagy kell hozzá egyéb program?
köszi -
tpeter77
addikt
Tokikgazdától kérdezném, hogy az oldal linkje miért nem lett kijavítva Windows_10-re?
https://logout.hu/tema/windows_9_kodnev_threshold/friss.html
lehet jobb lenne erre cserélni
https://logout.hu/tema/windows_10/friss.html -
tpeter77
addikt
sziasztok,
két ismerősöm gépe csinált olyat, hogy az elmúlt héten frissítette magát a rendszer 1607-re, de a régi windowst fenthagyta a gépen.
Gyakorlatilag van két 11-18GB méretű Windows és Windows.old mappa, amiből a régit törölni szeretném.
Hol, és hogy lehet ezt megcsinálni, hogy hasonló frissítések után ne hozzon létre .old könyvtárat, és simán letörölhetem a régit, vagy még valamit módosítanom kellene? -
tpeter77
addikt
sziasztok,
van egy alacsony profilos HP gépem, amibe tettem egy vga kártyát.
NVS 285 a tipusa, de a windows nem látja, Általános Microsoft-videókártyaként jeleníti meg az eszközkezelő.
Nvidia oldalán ha szeretnék letölteni szoftvert, azt mondja, hogy nem kompatibilis eszköz, nincs hozzá driver.
Windows 7-hez viszont van hozzá nvidia driver, az tökéletesen működik is.
Hogy lehetne rábírni a windowst, hogy telepítsek hozzá drivert? -
tpeter77
addikt
válasz
zolokas
üzenetére
Azért ezt ilyen kategórikusan nem merném kijelenteni. Van ám sok védelem, ami szintén biztonságos, de nem terheli úgy a gépet, mint a Kaspersky.
De persze ez mind hardver és szoftver függő, kinek a gépén melyik védelem a leghatékonyabb.
Én nyáron teszteltem 15 félét, tudom miről beszélek.
Jó a BitDefender, Comodo IS, F-secure, ESET, Emsisoft, Kaspersky, 360TS, McAfee.
Attól függ mi a cél. Elég a víruskereső, vagy szükség van tűzfal is. -
tpeter77
addikt
Hali,
1511 és 1607 verziójú ISO fájlok közül melyikben van install.wim fájl? -
tpeter77
addikt
válasz
prabhu
üzenetére
köszi
ma letöltöttem INNEN egy telepítő iso fájlt, de csak annyit tudtam kiválasztani hogy magyar és win10 (normál nem N vagy egynyelvű) magyar nyelvű, és hogy 64 bites, erre már jött is a 4GB méretű Win10_1607_Hungarian_x64.ISO fájl.
Honnan tudhatom hogy a Home vagy a Pro változat telepítőjét töltöttem le?
Ez gondolom tök hivatalos, bátran telepíthető. Elfogadja a gyári Win7 és Win8.1 termékkulcsait?
üdv. -
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Van egy HP 6000 PRO SFF gépem, amire szeretném feltenni a Win10-et a játékok miatt.
Azt viszont nem tudom hogy a gép minden hardverével kompatibilis-e a Windows 10.
Tegyem fel rá bátran a Win10-et, vagy ne mert elképzelhető, hogy valami nem fog működni?
Adatlap, specifikáció, driverek.
köszi. -
tpeter77
addikt
válasz
istvankeresz
üzenetére
minden esetre készítettem a micros. media creatorral 64 bites Win10 boot pendrive-ot.
kiváncsi vagyok rá, műxik-e, otthon kipróbálom
-
tpeter77
addikt
válasz
istvankeresz
üzenetére
köszi.
Acer Aspire 13.3" és talán még intel i5 proci, de pontosabb tipust ma még nem tudok mondani, majd holnap.
kösz az infót! -
tpeter77
addikt
sziasztok,
ismerős vett egy tabletet gyárilag Windows10-el érkezett.
Vírusos lett a gép, szeretné újratelepíteni. Nincs DVD olvasó benne, csak pendrive-ról lehet akkor ez esetben újrarakni.
Mikrosoft Media Creation Tool programja jó erre a célra? Itt kiválasztom, hogy Telepítési adathordozót készítenék egy másik géphez, kijelölöm a pendrive-ot, és kész, megcsinál mindent?
Ennyi lenne az egész?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi