Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Windows ablakezelesorol mindent lehet mondani azon kivul hogy eleg jo.

Hasznaltal mar linux alatt barmilyen tilling (de nem is kell annal lenni) ablakezelot? Ha igen akkor szerintem nem kell mondanom semmit. 2012 ota tillinget hasznalok (elotte Openbox volt), ezutan leulni egy Windows ele elege fajdalmas.
Ezzel nem akarok flamet generalni, csak tenlyeg erdekel hogy valaki tud-e egy ertelmes ablakkezelot Windowsra. -
AthlonXP
őstag
Na ezt a hsz.-t már a frissen aktiválódott Win 10-ben írom!
Sikerült a művelet a leírás alapján!Köszi szépen a segítséget!

A topik gazdát szeretném kérni, hogy azt a leírást tegye már elérhetővé az összefoglalóban, egy link is elég lenne, sokat segítene a hozzám hasonló gonddal küzdőknek sztm!

(#37913) Popes: Igen, azzal próbáltam, de órák alatt sem talált frissítéseket, ezért kellett a fenti leírást alkalmaznom. Szöveg kimentve, mindjárt ki is nyomtatom, később jó lesz még az!

-
tomp
félisten
Eszközkezelőben is csak akkor talál driver frissítést ha az Automatikus driver letöltés és frissítés be van kapcsolva. Ha ki van kapcsolva hiába megyünk rá a keresésre azt válaszolja, hogy naprakész. Én párszor bekapcsolom és megnézem van e esetleg valami. pl Chipset vagy usb driver frissítés.
4éves laptop Intel 6 Series Chipset/Intel C200 Series Chipset. Még mindig van frissítése.
-
vigyori78
őstag
Win10 MSDN iso a régi nem ajánlotta fel nekem a választást sem a 8.1 ,vagy amikor kéri a kulcsot ott nem írok be semmit továbblépek és akkor foglya felajánlani ? mert ilyennel 8-nál és 10-nél még nem találkoztam.
Win7 az más tészta volt ott töröltem az ultimate-ből az ei.cfg -ot és kész felajánlott mindent . -
Kékes525
félisten
Amióta Windows a Windows, a skálázhatósága nagyon rossz. Speciál az eszközkezelő még egészen jó ezen a téren. Az ESS viszont tényleg katasztrofális. Ez elég szomorú, mert egyre nagyobb felbontású monitorok vannak, lesznek, a betűk nagyságán a rendszer panelokon és programok egy részén a DPI növelése pedig semmit sem változtat, sőt sokszor ront, mert elcsúsznak és teljesen olvashatatlanok lesznek. Majd elektormikroszkóppal fogunk számítógépezni?

Egyszer megkérdeztem egy magyar programírót, miért ilyen olvashatatlanul kicsik a betűk a monitoromon, akkor ő aszt mondta, hogy a Microsoft nem biztosít a programok skálázhatóságához könyvtárakat. Nem tudom, ehhez nem értek, mennyire igaz. -
snpetit
aktív tag
1920x1200 Persze a külsőstől nem várom el, de a saját eszközkezelőjük is ilyen? Azt nem foghatják másra. Valami nem stimm.
makoj20: nálam csak az antivirus van fenn. Az megy elvileg.
A feladatütemező is dobálja a hibákat, mondjuk én kezdetek óta frissítek csak, lehet kellene egy friss telepítés, de nem visz rá a lélek.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Mini PC
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen switch-et vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest