- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
stewe780 #39124 üzenetére
Mivel egyedül Én használom a gépet ÉN az automatikus bejelentkezést választottam..Nekem NINCS ilyen képernyőm..
Automatikus bejelentkezés menete.
A legújabb Windows-ban, ha online fiókot hozunk létre, akkor minden egyes indításnál be kell gépelni a Live ID-s emailhez
tartozó jelszavunkat.
Ez még párszor jó móka, de ha egyedül használjuk a gépet, akkor célszerű bekapcsolni az automatikus bejelentkezést.Ehhez csak pár lépés szükséges. Nyomjuk meg a Windows + R billentyűkombinációt, aminek hatására előjön a Futtatás ablak.
Akár az Asztalon, akár a Modern UI-ban vagyunk, megnyílik a Futtatás. Írjuk be: netplwiz, majd OK.A megjelenő ablakban vegyük ki a pipát innen: "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni."
Ha kivettük a pipát, kattintsatok az OK gombra, ennek hatására felugrik egy újabb ablak,
ahol kétszer meg kell adni a jelenlegi jelszót, írjuk be és OK. Következő újraindításnál
már automatikusan bejelentkeztet a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Motoros topic
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- eBay
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest